Erotikbloggen: Lægge, goddammit, lægge!

Del artiklen

Nifleren og jeg er på mange måder forskellige. Hans grundighed er hans fængsel. Min ‘det skal ikke være kunst – det skal være færdigt’ er mit.

Men på denne nat, hvor sommerens sidste dans allerede kan anes i mørket over byen, sidder vi på trafikhellen af beton foran slagtehallernes mylder af  selvfedhed og ungdommeligt overmod og betragter kvindernes mest undervurderede legemsdel: Læggene.

Glatte sommerben glider forbi os. Forbavsende mange i flade ballet/maosko, der intet, absolut intet,  gør for en kvindes ben, lægge, gang og holdning. Nifleren og jeg bliver hurtigt enige om, at stilletter ikke kan blive for høje og for spidse. Læggen er strakt, musklerne bagtil og i siden markerede, indbugningen under knæet tydelig, anklen fin – holdingen rank og stolt. SEX.

Nogle ben står dog ikke til at redde. Lår og ankler i et. Eller tynde, utrænede. Strukturløse. Måske i tunge sko med brede halvlave hæle, som pigen muligvis endda selv føler er ret modigt høje.

Faktisk er det mig en gåde, hvorfor nogle kvinder ikke går i minimum 8 helst 12 centimeter spidse hæle det meste af tiden. På samme måde som jeg heller ikke har fattet, at de kan finde på at have triste trusser på. Ikke bare ser bare ser lækkert lingerie og højhælede sko jo fuldstændig fantastisk ud. Det er også de signaler, kvinden sender. Det siger: I care. Det siger: Jeg ved, hvad der virker. Det siger: Sex er mig aldrig fremmed. Det siger: Jeg er all woman og jeg er fucking stolt over det.

Vi snupper en scharwarma på strassen på vejen hjem. Ikke er ord om mine stikkelsbærben.


Del artiklen

2 tanker om “Erotikbloggen: Lægge, goddammit, lægge!

 • 26. juli 2010 at 13:01
  Permalink

  Hvordan ser sådan nogle ben ud, stikkelsbærben???

  for mit indre blik ser jeg noget kuglerundt…som et stikkelsbær.

  Og ellers TJ, nyd sommeren med kjoler og lægge og bløde tunger og former.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.