Erotikbloggen: Kærester – det er noget man leger

Del artiklen

X og jeg leger kærester. Vi er det ikke. Vi sidder på en restaurant med udsigt over havnen. Solens sidste stråler varmer. Maden er ganske enkelt forrygende. Tom yam med frisk fisk og skaldyr, tilpas syrlig og stærk.  Desuden er rimelig, thai-inspireret muslingegryde. Senere smørstegt søtunge med helt nye svenske kartofler. Så bliver det ikke meget bedre. Holder i hånd på vej ned mod havnen. Vi tager os selv i det og griner.

Da solen endegyldigt forsvinder i det blikstille hav, siger X: Øver du dig i at have en kæreste? Jeg svarer: Ja det gør jeg nok.

X stiller ingen krav, og når det er rigtigt rart, hun minder os om, at vi ikke skal være kærester. Derfor kan jeg afprøve forskellige kærestehatte uden at det koster noget (selvom vi alle ved, at there’s no such thing as a free lunch). Det er her den omvendte psykologi kommer ind. Når jeg får rum til at mærke mig selv i mit eget særsnegletempo, tør jeg lege legen. Det er uvant, men grundlæggende grovhyggeligt. Til tider lidt skræmmende, når gamle spøgelser vækkes til live af parallelle oplevelser, duften af de første syrener, magiske steder, hvor en anden mand og en anden kvinde fandt kærligheden og tabte den igen.

I dunsten af havneknejpens dagsgamle friture – ud af menuens ti retter er kun den mikroopvarmede gullasch ikke en tur i ‘tyren’ – siger X: Du er jo i virkeligheden romantiker og slet ikke den kolde kyniker, du gemmer dig bag. Jeg griner og siger: Eller også er det omvendt – jeg er en mindfuckende kyniker, der gemmer sig bag en følsom facede, for det er der mere fisse i.

Hvad X gemmer på, ved vi ikke. Jeg har kun ridset i lakken. Hun er forbavsende selv- og velkørende på trods af nyilige storkriser. Enten er hun i stadig i chok, eller også er hun superwoman – eller også er der et eller andet rigtigt galt.

Endnu senere er jeg til funkfest. Det gamlegamle stamsted holder reunion på ydre nørrebro, hvor rockere og skulme baggårdsmekanikere er blevet afløst af ligeså skumle reklamebureau og it-firmaer. Jeg falder i snak med sexologen, der har en partner, ikke en elsker, ejheller en kæreste. Et noget særpræget koncept i min optik, idet de ser svigerfamilien og ikke må bolle andre, hvilket unægteligt lyder ret kæresteagtigt. Så vidt jeg forstod er den eneste afvigelse fra kærestenormen, at de officielt ikke behøver at spørge hinanden om lov til at gå i byen.

Det er muligvis en slags selvbedrag, som gør, at de holder længere.  Måske er det det (indbildte) fravær af krav, der gør, at de får plads og tid til at lære hinanden at kende. Måske er det bare en af de tos smarte konstruktioner/undvigemanøvrer for at undgå at forpligte sig og blive kærester – og derved have ryggen fri og være klar til, når den rigtige kærlighed kommer forbi.

På den anden side: Jeg skal være den sidste, der fordømmer andres sære skuespil og overlevelsesstrategier.

Man skal ikke vaske negere, når man selv kulsort.


Del artiklen

14 tanker om “Erotikbloggen: Kærester – det er noget man leger

 • 7. maj 2009 at 19:38
  Permalink

  13 se – sese, ser man det;-)

  Svar
 • 7. maj 2009 at 10:10
  Permalink

  #10 TwoJakes – Jeg leger så 🙂

  Svar
 • 6. maj 2009 at 12:29
  Permalink

  Nej – men du ved at du gjorde det… og det er det væsentlige

  Svar
 • 6. maj 2009 at 10:52
  Permalink

  #10 TJ ikke for hive alle illusionerne væk under fødderne på dig …men ehh man Skal ikke være to til at lege 😉

  To er klart bedre end lege selv.. men man kan også lege flere og lege med flere men alligevel være to, afhængig af tid og sted og sådan

  LilleQ

  Svar
 • 6. maj 2009 at 10:19
  Permalink

  9 Se – man skal være to til at lege;-)

  Svar
 • 5. maj 2009 at 20:01
  Permalink

  #7 TwoJakes – Og jeg som troede vi legede 😉

  Svar
 • 5. maj 2009 at 11:59
  Permalink

  Hvad som helst, tror jeg. 🙂

  Svar
 • 5. maj 2009 at 11:17
  Permalink

  # 2 Se – Og jeg som troede det var os to?

  Svar
 • 5. maj 2009 at 11:15
  Permalink

  # 4 ja men der var ingen jeg kendte i nærheden;-)¨

  # 3 – hvad vil du give?

  Svar
 • 4. maj 2009 at 12:58
  Permalink

  Snart sover i nok sammen 😉

  Er det ikke altid noget man “leger” til at starte med, leger med tanken, leger med hinanden?

  (Sidste gang jeg gav mig til at kalde en mand for k-ordet havde han tilset mig i 3/4 år, og selv da var det en voldsom overvindelse…)

  Svar
 • 4. maj 2009 at 10:28
  Permalink

  Hvis du holder i hånd – derude i virkeligheden… såååå ved vi vist godt hvad klokken er slået 😉

  Svar
 • 3. maj 2009 at 20:03
  Permalink

  Hvis du midlertidigt kan nøjes med at smitte nogle andre, tror jeg gerne, jeg vil have min kæreste tilbage – bare sådan… for sjov.

  Svar
 • 3. maj 2009 at 18:18
  Permalink

  Man skal ikke vaske negere, når man selv er kulsort..

  det er skisme smukt:)

  Vh. Se
  – der også leger kæreste for tiden.

  Svar
 • 3. maj 2009 at 16:05
  Permalink

  jeg har aldrig “leget” kærester enten var det en rigtig kæreste eller også var det en bolleven 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.