Erotikbloggen: ‘Jeg har løjet nok i mit liv’

Del artiklen

Festen er kun lige begyndt. Lovende. Myldrende. Det kan det blive en af de store aftener. På en bund af homegrown lamb spinach og dahl og en helt rimelig italiener og et par Nordic Sunset (hjemmelavet hyld, campari, gin, mythe, is, danskvand – stirred, not shaken) er Nifleren og jeg på aftenens første GT, mens vi konverserer bro’ .

Vi har strategisk placeret os midt i det summende udendørsmylder, hvor den kreative klasse m/k defilerer forbi med et hej-hej/godt at se dig/ser godt ud/fed fest. Dullerne er i høj klasse, de fleste over 30. Det føles rigtigt. De dufter godt. De smiler. Jeg tager mig selv i at smile. Her er langt til øllede bodegaer i forstæderne, knap så langt til snobberiet. Men det er ok, der er styr på det, det kammer ikke over, for det er en lukket fest. Vi er i samme båd. Vi mærker sammen, hvor fede vi er.

Bro’ skal være tidligt hjemme. Senest to. Lige blevet far for n’nte gang, og det er fint, for nogen skal jo holde fødselstallet oppe.  Et par betjente, klicheagtige med både overskæg og jyske aner, havde lukket den bar, han var på forleden, så han først var hjemme kl 6, fuld, istedet for kl 4, ædru.

– Og det var fedt nok at kunne sige det, som det var: Poilitets skyld, og ikke finde på en eller anden løgn. Jeg har løjet nok i mit liv! siger bro’ – og mener det. Og jeg føler, med en broderlig stolthed, han er kommet til et nyt sted i sit liv, hvor han ikke gider mere pis, eget eller andres.

Natten udvikler sig:  Daddy’s in a rare form tonight, så jeg kan næsten bilde mig selv ind, at næsten alle de duller, som jeg eyerballer med eller endda, helt uvant, taler med, kunne være ude på noget, og raten af potentielle ofre stiger og stiger til et kritisk punkt, hvor jeg må gå udenfor porten og forsøge at samle mig, fokuser, damn it, og der er hende den lille hårdtpumpede, lidt vulgære blodndine, som jeg danser crazy med til et stramt funky James Brown-band, som jeg bare ved er en slut i en seng, og der er hende new age-frækkerten, jeg tidligere har lagt billet ind på, og hende biokemikermulatten sendte hun også signaler, eller var det bare høflig konversation, og hvorfor er det altid svært at skelne mellem uskyldig flirt og fyrrig flirt, men fuck det, det spiller, jeg undviger, danser udenom, fremme i skoene som jeg er, cruiser gennem massen, der kulminerer omkring tre, måske fire, hvor jeg kværner en ringe hotdog og overvejer mine exit moves, og da jeg kl 5 laver mit uundgåelige DA for at komme hjem og drukskide, siger jeg for femte gang den nat til bro’, der er godt gennemristet: ‘gå nu hjem’.

Et dage senere, stadig rystet efter to dages weekenddruk, er jeg til det månedlige eftersyn hos tosselægen, der er begyndt at samle trådene til mere konkrete handlingsanvisninger, som hun gør, når vi nærmer os forløbets sidste timer. Dagens tema: Sige fra og sige til. Sige ja og sige nej. Være her og ikke der. Helt i tråd med bro’s nye credo, som jo er både efterstræbelsesværdigt og sundt for sjælen og søvnen.

Hvornår har du ro, Twojakes? spørger hun.

Jeg kigger ud ad vinduet. Hm, jeg kan ikke se min cykel, er den stjålet. Jeg foregiver at tænke. Jeg tænker.

Måske de der sidste fem minutter af aftensmaden, når det der, indrømmet, store glas rødvin, synker ned, og jeg ikke skal på bilblioteket for at aflevere de allerede for sent afleverede bøger..?

Måske når jeg har løbet den der tur lørdag formiddag og kaffen rund og varm, eller måske når alting er i fase til festen, eller måske når jeg liderlig helt ind til knoglerne i det der intense samleje?

Jeg er hende svar skyldig.

(Havde du ro med din eks?

Ja, det synes jeg. Det kunne jeg godt finde i mig. Måske ikke de sidste par år, men ellers.)

Hun synes, jeg smører mig selv tyndt på. Hun mener, jeg gemmer mig. Hun siger, jeg bruger alt for meget energi på at være ovre i den anden.  Min (indbildte?) evne til at læse mellem linierne, til at fornemme, hvad der sker hos en anden (typisk hunkøn, enten bolleveninde eller min datter), er mit bedste trick. Mit skjold. Et strategi som, mener hun, resulterer i min uro, mit fravær. Min angst.

Men det giver jo fisse en gang i mellem, indfører jeg.

Det griner vi lidt af. Jeg bilder mig ind, min tosselæge synes, jeg er charmerende. Og fucking forkælet.

Månedes lektie: Nu skal jeg ikke se på, hvornår jeg har uro, men på hvornår der er ro på. Og jeg skal sige fra og til for at være tilstede.

Det kan hun sagtens komme og sige.


Del artiklen

10 tanker om “Erotikbloggen: ‘Jeg har løjet nok i mit liv’

 • 29. september 2009 at 9:25
  Permalink

  Se – jeps følelser forpludrer hele spillet….

  Svar
 • 28. september 2009 at 17:32
  Permalink

  Se..TJ er flyttet fordi der hvor han skrev lukker og slukker.

  Freja.. ind i mellem er dine ord som at læse om mig selv.. Jeg kan iklæde mig det rigtige tage ud og der midt blandt alle som kan spillet og spiller det, føle mig så fejlplaceret og kejtet og i mit stille sind ønske jeg havde lært spillereglerne og bare kunne gebærde mig på anden måde, en med stilhed og blufærdige generte kig omkring mig.

  andre gange føler jeg mig lige i stødet og lækker.. det svinger for mig.. som regel er det i møder af rigtighed, som du kalder dem.. når jeg kan mærke roen sive fra over i…og fornemme, sanse mennesker og rigtigheden i dybder.

  LilleQ

  Svar
  • 29. september 2009 at 8:43
   Permalink

   LilleQ og Freja …

   Jeg tror at de fleste kvinder har det sådan …

   Svar
 • 27. september 2009 at 19:28
  Permalink

  Hvorfor er du flyttet?

  Jeg er kejtet, når jeg er forelsket eller super tiltrukket af ham dér den fantastiske. Når jeg er ligeglad, er jeg iskold killer. Så er det duften af sex og en varm krop, der kan holde mine umiddelbare behov efter orgasmeridt og kys, altid kys, stangen en stund. Indtil man har sexet dén mand og kysset den krop og tomheden ikke længere er egens egen alene, men pludselig bliver den spejlet i den andens undskyldninger. Så er det som alt frysser til is og man efterlader en nøgen krop i stakken af stakler.

  Svar
 • 27. september 2009 at 15:12
  Permalink

  ja, hvis man kunne se ind i folk til stormøder vill man nok opleve et kaos af angst, usikkerhed, panik, vrede, uro, mere panik, generthed og almindelig utilpashed…

  Svar
 • 27. september 2009 at 13:51
  Permalink

  og af mig… hvis jeg ser mig selv udefra sådan objektivt ser jeg en 177 høj kvinde, med former de rigtige steder… misundelsesværdigt ustyrligt hår, en faglig succes… men når jeg står dér, så aner jeg vitterligt ikke hvad jeg skal sige. Jeg aner ikke når mændene flirter med mig, for det ligger så langt fra min selvopfattelse, hvilket betyder at man nærmest skal kaste sin interesse i hovedet på mig… jeg kan godt se jeg kan fremstå lækker, det er bare i fuldstændig utrit med min indre oplevelse, der er genert, kikset og blufærdig…

  Sådan to adskilte virkligheder. Men tiden arbejder med mig. forstået på den måde, at jeg vitterligt får en større og større indre nænsomhed og omsorg overfor min egne indre kiksede selvopfattelse. Så jeg bliver mere og mere synlig i min autentiske tilstedeværelse. Men hvis jeg falder ned til en fest eller andet, hvor lækkerheden råder, og de alle formår at spille dét dér spil, jeg aldrig helt har fanget, ja så er jeg smidt fuldstændig og altomsluttende tilbage til en følelse af at være forkert…

  Så jeg samler på møder af rigtighed, for der får jeg glimt af stilheden og roen. Og ganske langsomt breder disse møder sig, så glimtene forstørres i en grad, så de i dag fylder mere end de forkerte tilstande…

  Som altid TJ så er det en fornøjelse af læse dine ord…

  Freja

  Svar
 • 27. september 2009 at 11:39
  Permalink

  “det meste af tiden kigger jeg bare på dem… som mange andre mænd srkæmmer de fleste kvinder mig fra vid og sans”

  …det kunne være sagt af mig, bare med mænd i stedet for

  LilleQ

  Svar
 • 25. september 2009 at 17:17
  Permalink

  ja, der er det faktisk. det meste af tiden kigger jeg bare på dem… som mange andre mænd srkæmmer de fleste kvinder mig fra vid og sans

  Svar
  • 27. september 2009 at 8:49
   Permalink

   Smiler …

   Så må du jo først forføre dem via det skrevne ord, det fungere for mange mænd …
   ^^
   Brainie

   Svar
 • 25. september 2009 at 15:49
  Permalink

  Det hænger sammen i en uendelig spiral… uden ro – intet nærvær …
  Intet nærvær – ingen ro…
  Lige pludselig finder du den magiske opskrift!
  – Don´t worry…

  Undre mig dog lidt over dit ordvalg
  “…næsten alle de duller, som jeg eyerballer med eller endda, helt uvant, taler med…”
  – er det uvant for dig at kommunikere via ord med kvinderne?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.