Erotikbloggen: Jeg har gjort i nælderne

Del artiklen

Jeg har gjort i nælderne. Jeg har skrevet om nogen på en uhensigtsmæssig måde, der har såret unødigt. For det siger jeg undskyld. Selv om det ikke kan bruges til noget.

Man er altid to om et samleje. Og jeg var firkantet i min analyse og beskrivelse af det sex, vi dyrkede. Grundlæggende handler det her jo om mig, og hvordan en piges lyde eller duft eller bevæglser, eller hvad temaet nu er, påvirker mig. Mine hæmninger, min manglende selvtillid og mine mangler i sengen bliver accentueret på forskellige måder i mødet med andre.

Hvis jeg synes, pigen virker genert (hvilket ikke er det samme, som hun rent faktisk er det) bliver jeg genert og giver mig ikke 100 procent hen. Og så gør hun det selvfølgelig heller ikke. Hvis jeg møder en kvinde, der i mine øjne virker som en avanceret maneater, bliver jeg genert og hæmmet og ude at stand til at præstere og får svært ved at være tilstede. Det hedder præstationsangst. Det handler med andre ord om energier (ægte og indbildte), og hvordan jeg reagerer på  dem.

Jeg ville ønske, jeg ikke havde skrevet det indlæg. Det var dumt. Unødvendt og tankeløst. Og så det det endda ikke et særligt godt indlæg, selv om temaet kunne være spændende. Altså det med hvad lyd i en seng betyder og hvordan tolkninger af den samme oplevelse kan være forskellig. 


Del artiklen

12 tanker om “Erotikbloggen: Jeg har gjort i nælderne

 • 28. november 2008 at 22:13
  Permalink

  hmm
  Når der er vidt forskellige opfattelser af en fælles oplevelse, så er der vel noget om det… da den fælles oplevelse ikke er helt så fælles opfattet.

  Det kan der så være så mange grunde til.

  LilleQ

  Svar
 • 28. november 2008 at 16:03
  Permalink

  … PS. selv-martrende bod gavner dog ingen, mindst af alt een selv!

  Svar
 • 28. november 2008 at 15:53
  Permalink

  mig – ih nu er jeg røbet – så skal jeg igen til at fremture med kold kynisme, brutal anal og historier om alimindeligt afsind for at dæmme op for de skadevirkeninger;-)

  Svar
 • 28. november 2008 at 15:38
  Permalink

  Tror faktisk! at du ser sød ud, når du viser den generte side 🙂
  Siger det da ik’ til nogen, som alle kan se !

  Svar
 • 28. november 2008 at 15:31
  Permalink

  peter – hvis kvinden FOR aktiv eller FOR genert (i forhold til hvad jeg kan kapere) bliver jeg genert

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:52
  Permalink

  Nåe ja – hvis det er på BLOGGEN…. SÅ…..

  😉

  (jk)

  P.

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:51
  Permalink

  Såe… hvis kvinden er aktiv, bliver du genert; hvis kvinden er passiv, bliver du genert; hvis…. vent, er der flere muligheder?!

  Ja, undskyld, men mig igg’ fosto…

  😉

  P.

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:36
  Permalink

  Det er hvad der kan ske. Godt du er stor nok til at sige undskyld.

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:35
  Permalink

  #3 men sig det ikke til nogen;-)

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:25
  Permalink

  Du er jo helt menneskelig 🙂

  Svar
 • 28. november 2008 at 14:14
  Permalink

  Den dag, hvor ingen fejler, og alle KUN gør det rette, vil vi kede os ihjel, for dermed følger at alt vil være forudsigeligt.

  Svar
 • 28. november 2008 at 13:58
  Permalink

  … finker kan ryge af panden, men evnen til at kunne undskylde er et smukt træk!!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.