Erotikbloggen: Jag är med barn igen, Karl-Oskar!

Del artiklen

Tik-tik. Sms fra verdesn hurtigst sms’ende kvinde over 40. ‘Jeg er gravid.’

Fååårk.

Hun havde taget en test, der var positiv. Fååårk. Hvorfor i helvede spurgte jeg, om jeg måtte komme i hende – og hvorfor i helvede svarede hun ja, når hun ikke var i en ‘sikker periode’… 

Til lægen næste dag. Panikken afblæst. Bare rod i hormonerne.

Et par uger senere:

– Du skal komme i mig!

– Er du sikker?’ 

– Ja, du skal komme i mig!

– Helt sikker?

Ja, du skal komme i mig!

Og det gjorde jeg så.

Tik-tik. ‘Jeg har fået en kønssygdom. Du må hellere gå til lægen’. Derpå borende sms’er fra mig: Hvad er det, hvilke symptomer etc. Min konklusion: Svamp. Lægens konklusion næste dag: Svamp.

Så blev jeg sgu lidt mopset.

To uger senere: Tik-tik. Jeg er gravid!

Nej. Nu må du sgu holde op, don’t cry wolf! Bland mig udenom dine mellemregninger.

Næste dag. Lægens dom. Gravid.

Fåååårk.

Mon hun vil ha’ den abort? Kender hende ikke. Paniiiiik! Koldsved. Bondeanger: Hvornår lærer jeg det, og hvornår lærer hun det. Empati: En lortet situation for hende. Selvmedlidenhed: This is shit I don’t need!

Dilemma: Skal jeg være sød og trøste (med indbildt risiko for at hun synes, jeg er sød og vil have barnet), eller skal jeg være kold og det må du selv ligge og rode med (med indbildt risiko for, at hun bliver vred og hormonforstyrret go vil have barnet).

Vælger en melllemløsning og føler mig ikke tryg, før sms’en med ‘det er overstået’ tikkede ind.

Pyha.

Må jeg komme i dig?

Ja.

Er du sikker?

Ja!

(…)

Postcoital hyggesnak: Bruger du noget?

Nej!

Paniiiik!

 

 

 

 

 

 

 

 


Del artiklen

7 tanker om “Erotikbloggen: Jag är med barn igen, Karl-Oskar!

 • 12. juli 2009 at 12:10
  Permalink

  Hæklefejl i kysen, den havde jeg ikke hørt før … Griner vildt …

  Ved godt indlægget er “ældre” … Meen … synes nu alligevel jeg lidt at sige …

  “Det er i bund og grund kvindens ansvar at beskytte sig!” BASTA!
  Sagde hun med fare for at få alverdens rød-strømpe-kvinder på nakken.

  Alvorligt emne, men Sjovt indlæg …
  :O)

  Svar
 • 14. juli 2008 at 17:32
  Permalink

  Og hermed er det så konstateret at i begge to må have en hæklefejl i kysen 🙂

  Svar
 • 10. juli 2008 at 13:03
  Permalink

  Til Marvi og tip
  hvis du skulle være gået henover hovedet på nogen, så skriver jeg faktisk, at jeg skal huske at passe bedre på. Men det kan være emnet skygger for det humoren og indholdet.

  MEN: Det er kvinden, der bliver gravid. Derfor kunneman foredes til at, det vel i sidste ende også hende, der vil bremserne i, når det brænder på. (med mindre hun selvfølgelig har en anden dagsorden). Især når der rent faktisk bliver spurgt ind til det gentagne gange. Hvis jeg er i stand til at spørge, er det så for meget forlangt, at kvinden er i stand til at forholde sig til spørgsmålet.
  Man har hørt om kvinder, der kan det.
  Men godt ord igen: Jeg tror, jeg har lært min lektie. Men det har jeg sagt før.

  Svar
 • 10. juli 2008 at 10:39
  Permalink

  Altså det indlæg virker så hjernedødt at man næsten tror det er en joke …. er jeg faktisk stadig ikke sikker på det ikke er….. !?!?

  Hvad fanden tænker du på … er du 15 år ?

  I råknepper uden at have styr på beskytelsessituationen, dernæst spør du om du må komme i hende lige før banditten fyres af .. ?

  Sidder bare og tænker at det virker som noget der er skrevet for 30 år siden …

  Du fortjener sgu at hun bliver gravid så du kan lære at tage ansvar for dine handlinger ….

  Ogder er faktisk skrevet med et smil på læben og bank under bordet og 7-9-13 bare sådan fordi hvis jeg nu skulle ende i samme situation …

  Svar
 • 10. juli 2008 at 7:19
  Permalink

  Øv ……2 mennesker dyrker sex uden kondom. Det får man nogen gange børn af…he he.
  Held og lykke hvis du skal være far 😉

  Svar
 • 9. juli 2008 at 17:35
  Permalink

  Måske du også burde lade være med at spørge hende midt i akten om du ‘må komme i hende’, det er vel ligeså uansvarligt af dig som af hende? Desuden giver ‘begyndersæden’ dvs det der kan komme ud før udløsningen også rigtig stor chance for at blive gravid. Forstår slet ikke at I ikke bruger beskyttelse?
  Ikke postcoitus, PREcoitus…
  det kan godt være at hun er for hurtig på tasterne, men måske du også liiiige skulle tage og tage ansvar for det der! Der er simpelthen så mange mænd der forsøger at snige udenom de kondomer og kommer med så mange undkyldninger og det sætter faktisk kvinden i en rigtig dårlig situation.

  Svar
 • 9. juli 2008 at 16:18
  Permalink

  … For meget drama til min smag.
  Jeg føler ikke med hende. Graviditeter spøger man ikke med. Man planlægger dem eller vælger dem fra – INDEN de bliver aktuelle.

  Måske du burde… undlade at komme sammen med hende ?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.