Erotikbloggen: I will survive

Del artiklen

Så sidder man der. Bænket højt på en friværdiscafe på vesterbro. Ved siden af mig sidder en flot og velduftende kvinde omkring de 40. Mørkhåret med kjole, netstrømper og smilerynker. Hun hedder ikke Bent. Og hun er tilbagelænet luksussexet.

Jeg er mere akavet og fjumret, end jeg plejer (og det siger ikke så lidt). Mit blik flakker mellem hendes flotte og diskrete og alligevel iøjnefaldende kavalergang, omtalte netstrømper, de levende øjne og min croque madame. Jeg bliver ikke mindre befippet af, at hun nu og da styrer samtalen over på mig eller direkte hentyder til omtalte nervøsitet. Men hun nyder det, ligesom hun vil nyde at tage mig under blid, men bestemt behandling.

Hun er erfaren på det område. Hun har hele udstyret derhjemme. Hun behøver bare ikke at bruge det. Hun kender mekanismerne, spillet. Hun ved, hvor knapperne sidder, og hvordan de virker. Og jeg tror, hun kan finde de knapper på mig.

Den leg har jeg ikke leget før. Næppe tænkt på den heller. Men jeg kan finde det i mig selv. Trangen til at lægge ansvaret fra mig. Glide med. Flyde. Vide at alt, hvad der sker, er ok. Mit umiddelbare instinkt med at tage for mig af retterne , kræve, hvad der er mit, det næsten automatiserede greb om hendes røv og hendes hals, min tunge i hendes mund, gælder ikke her. Ukendte veje, de hvide pletter på landkortet lokker. Og skræmmer.

Jeg er stadig i eet stykke. Sådan da. 


Del artiklen

5 tanker om “Erotikbloggen: I will survive

 • 31. oktober 2008 at 0:10
  Permalink

  “loksussexet” ???

  Damn, DET lyder kinky! 😀

  P.

  Svar
 • 30. oktober 2008 at 22:42
  Permalink

  følger stadig med på projektet…interessant vinkel så kom bare frem med det.

  LilleQ

  Svar
 • 30. oktober 2008 at 17:17
  Permalink

  butch – jeg bliver nu altid befippet i nærheden af lækre kvinder.

  Jeg håber ‘mine fans ‘ er storsindede nok til at også følge mig på denne rejse. hvis de ikke er, har de ikke forstået mit projekt – og så er det ikke mit problem 🙂

  Og jeg tror du har helt ret i, at den voldsommme og dominerende Han netop blæser alt andet end lige nu og her væk i hovedet på kvinden fx lillemy og andre, der nyder dominans

  Svar
 • 30. oktober 2008 at 17:02
  Permalink

  Det er sjovt med dig TR – at du kan blive så befippet …. når jeg tænker på alle dine andre bedrifter – er der mon flere følelser med i spillet ?

  Eller kan det at miste magten flippe dig sådan ud.

  Det er sjovt at læse hvordan pludseligt beskriver dig selv som den lille i forholdet – du risikerer jo at miste noget af din kvindelige fanskare …

  Griner smøret.

  My — prøver at sætte mig ind i hvad han tænker ?? er det en måde at få dig til at slå hjernen fra, så du kun mærker smerten og kærtegnene !? Er det det der skal til for at kunne lukke hverdagen, huskelisten, børnene familien mm fra ? Er det derfor mænd skal ta og jage – så i slipper for at tænke … men bare mærker !?

  Butch

  Svar
 • 30. oktober 2008 at 15:51
  Permalink

  Husker den fornemmelse fra dengang jeg første gang mærkede, at han bandt et sort bånd for øjnene af mig.
  Bad mig holde hænderne samlet foran mig – og jeg mærkede at han fandt dem stramt.
  Der stod jeg midt på gulvet, med hænderne bundet uden mulighed for at se – da hans hånd første gang slog mig hårdt… Og sagde – tæl til 10.

  Ukendte veje, de hvide pletter på landkortet lokkede. Og skræmte.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.