Erotikbloggen: Hvor lækker er man så?

Del artiklen

En lækker kvinde gør mig lækkersulten. Og det mener jeg i bogstavligste forstand. Jeg vil smage på hende. Kysse på hende. Slikke hendes bløde hud.

Her er en af de gamle fra arkivet – fordi den har evig relevans:)

Lækker.

En plusord fra bedste appetitlige skuffe, hvor også fræk, saftig, smuk og feminin hører hjemme: Alligevel er det helt sit eget, for det trækker i den grad forbindelserne mellem smags- og duftesansen og sex frem i lyset. Det giver ekstra mening til hele semantikken omkring mad og sult og sex og begær. En lækker kvinde gør mig lækkersulten. Og det mener jeg i bogstaveligste forstand. Jeg vil smage på hende. Kysse på hende. Slikke hendes bløde hud. Smage hendes safter. Dufte parfumen, blandet med den der udefinerbare scent of a woman.

Yppig

Jeg er faldet for kvinder, om ikke andet for en time eller en aften, alene på baggrund af hendes duft. Og hvis hun så har det der lille ekstra lækkerhedsgen, som er noget med, hvordan huden føles mod mine fingerspidser, hvordan undertøjet smyger sig omkring hendes yppigheder og mellem hendes balder, hvordan min næse passer så godt i hulningen under øret mellem kæben og halsen, hvordan musklerne i de glatte ben spændes i stilletterne, hvordan læberne skilles let før kysset, hvordan…

Og når de ting signalerer lækker, er intet ved den kvinde ulækkert (hvis jeg altså også tænder på hendes hjerne/psyke, for gør jeg ikke det, falder regnestykket fra hinanden. Så kom ikke at sig, at jeg er overfladisk og slave af hele lækkerhedsindustrien – for det er jeg). Når jeg har lyst til at kravle ind i kvinden og udforske hendes krop og sjæl, så er hun lækker.

Og det er vel det, god sex handler om. Vi bruger de huller, der er til vores rådighed, til at komme ind i hinanden, til at kommunikere så direkte som muligt – uden filter. Om bare for et øjeblik at være en anden, end den man er. Om bare for et øjeblik at røre ved evigheden.


Del artiklen

3 tanker om “Erotikbloggen: Hvor lækker er man så?

 • 7. juli 2009 at 22:37
  Permalink

  … Se det der er lækkert …
  Er dine ord …
  Smiler stort- tror de fleste kvinder ville blive forført af dem ….

  Svar
 • 21. juni 2009 at 11:54
  Permalink

  uden filter er alt så kraftfuld, stærkt, klart og gennemskinneligt, intet skjules, hæsligheden opløses i inteteheden
  …alt er lækkert appetitligt velduftende og så smagtfuldt, at man lige der slet ikke kan få nok, må smage mere og grave sig dybere ind, dele ud af altet.

  Svar
 • 21. juni 2009 at 11:01
  Permalink

  Det var nogle gode formuleringer om ordet lækker. Jeg er helt enig med dig. 😆

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.