Erotikbloggen: Hun danser som hun knepper

Del artiklen

Når du står der i udkanten af dansegulvet, i stadiet halvanden genstand fra at gå rundt med hånden for det ene øje for at kunne fokusere, og lurer henover din fadbamse på aftenens vridesild, der danser, som hun knepper, det vil sige, som du tror, hun knepper – med spændstige moves og tilsyneladende liderlige røvvrik, der er neglet direkte fra mtv og kanal købehavn – er du først fascineret over den på overfladen uhæmmede seksualitet, der fremvises, og dernæst kommer irritationen over den der opgejlede selviscenesættelse, som du ikke orker at være en del af, og tilbage er så en undren: Knepper hun, som hun danser? Kan hun vride sig ligeså frækt, og kan man overhovedet vride sig sådan i en seng? Er hun ligeså sanselig og fri, når hun ligger der, eller er det bare spil for galleriet?

Jeg har hørt mange kvinder sige, at de kan se på om en mand, om han kan knalde, udfra hans præstationer på et dansegulv (hvilket kan være en skræmmende tanke, så den lader vi lige være med at tænke), så mon ikke også det omvendte kan lade sig gøre.

Min ringe erfaring med sex med dansere gør mig usikker, men jeg tror, de fleste mænd drømmer om svedig, akrobatisk sex med en spændtsig mtvdansedulle af mulattypen – så derfor har jeg to spørgsmål:

 Mænd: har du nogensinde fået naglet den lækre vridesild, levede hun op sin performance på gulvet, eller var hun en skuffelse?

Og kvinder: Knalder du, som du danser? 

 


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: Hun danser som hun knepper

 • Pingback:Derfor vil kvinder aldrig kunne forstå mænd - og heldigvis for det - Nyt om sex

 • 14. april 2009 at 9:24
  Permalink

  Aner det ikke. Men jeg elsker at danse og jeg elsker at knalde. Ihvertfald nogle gange. Andre gange vil man bare lytte musik eller læse en bog 🙂

  Svar
 • 13. april 2009 at 20:59
  Permalink

  Hmmm – danser jeg, som jeg elsker?
  Svaret må nok være “ja”. Jeg danser på den måde, at manden fører og jeg følger ham. Jeg danser med sanserne åbne, kroppen som udtryk. Jeg taler med mine bevægelser.

  Sådan elsker jeg også.

  Svar
 • 13. april 2009 at 19:52
  Permalink

  Min kæreste danser helt sikkert som hun knepper.
  frækt, ligetil og yderst sensuelt.

  Det fik jeg så også lige bekræftet i lørdags (vi blev smidt ud) da jeg slikkede hende midt på dansegulvet. Måske skal man ikke danse efter 8 mojitos, 1 flaske rødvin, og diverse shots. men hold da kæft hvor var det lækkert.

  og heldigvis er der mere end et dansested i aalborg. Udsmideren på sted 2 bad os om at finde et mørkt hjørne…mest for de andres skyld 🙂

  men altså hun danser fint

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.