Erotikbloggen: Gi mig ti store fad og en kølig pude

Del artiklen

(just one more time, and then no more)

Når helvedesnatten synes uendelig, og når de rastløse lægge piner mig op for at lave strækøvelser og sjatpisse, så gi mig min datters hånd, kølig i min, og ta mig væk – så lover jeg at aldrig løbe mer og gå til yoga istedet

Når endnu en sten er lagt, endnu et blad er faldet, når klokken er alt for meget og alligevel aldrig nok, så gi mig min datters hånd, kølig i min, og ta mig væk – så lover jeg at aldrig bygge sandslotte, der uundgåeligt skylles væk i novemberregnen

Når jeg ikke længere kan se forskel på muren og mig, og Når. Jeg. Bare. Ikke. Er. Der, så giv mig min datters hånd, kølig i min, og ta mig væk – så lover jeg at mærke efter og mærker ingenting.

Og når min datter skriger hysterisk, fordi der ikke er frikadelle i madpakken, når vi er i zoo en søndag formiddag i november, og når hun bliver ved hele vejen hjem på cykel, så gi mig ti store fad og en kølig pude – så lover jeg at lave frikadeller hver dag det næste år.

 Og så ikke mere føleri – jeg lover


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: Gi mig ti store fad og en kølig pude

 • 9. november 2008 at 20:50
  Permalink

  Jamen dog! :-O

  Nice… to be repeated!

  P.

  Svar
 • 9. november 2008 at 18:40
  Permalink

  Klart jeg valser lige over med 10 fadbamser og en kølig pude, hvor vil du have dem leveret?

  LilleQ

  Svar
 • 9. november 2008 at 18:35
  Permalink

  😉 føleri er vigtigt.
  sender virtuel kølig pude incl 10 fad bamser -s-

  Svar
 • 9. november 2008 at 18:01
  Permalink

  Træk vejret dyyyyyyyyybt ind.
  Imorgen har hun glemt alt om frikadeller… og skriger over noget andet

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.