Erotikbloggen: Fuck (på) Facebook

Del artiklen

(jeg har besluttet at presse mig selv til det yderste – jeg vil lave et indlæg hver dag hele ugen. Så jeg undskylder på forhånd, hvis de er lidt tynde) 

Jeg er næsten helt sikker, at de fleste har været i seng med en eller flere af deres facebookvenner. Jeg har i hvert fald, og jeg er også ret sikker på, at jeg ikke er unik på særlig mange områder (ja, det udtales med u som ur – ikke jo yoghurt! – så fat det dog). Og dem jeg ikke har været i seng med, vil jeg givetvis gerne prøve. (Har lige talt efter: har haft sex med 20 , ville ikke sige nej sex med 21, vil ikke have sex med 29)

Altså udover at man pludelig kan komme i kontakt med gamle og næsten glemte flammer, er der jo diverse applikationer, hvor man kan søge en partner. En af dem er virkelig dating til benet -man ser billeder af andre datere (og kun billede, ingen data, ingen ligegyldig profiltekst) og kan sende et wink. Man behøver ikke engang at skrive noget vittigt og begavet sludder.

Perfekt. Ingen falske billeder, ingen selviscenesættelse, ingen illusioner. Hvilket jo et eller andet sted er det modatte af hvad en facebook-profil (og datingprofiler) ellers er bygget op omkring. 

Fik faktisk er date i efteråret den vej. Og vi blev endda næsten kærester.

Jeg troede ikke, jeg byggede illusioner op, men jeg har erkendt, at det er umuligt (kun for mig?) at kommunikere med nogen af de modatte køn, uden at jeg danner mig et billede af vedkommende. Og det billede maler jeg med mine egne ubevidste forhåbninger og forestillinger.

Tag nu fx Bt. Jeg har kommunikeret med hende på mail gennem en måneds tid. Ved ikke, hvor gammel hun er, ved ikke, hvordan hun ser hun, ved end ikke, hvor hun bor. I weekenden fik jeg allernådigst at vide, hvad hun laver. Ellers ved jeg kun ting af mere intim karakter om hende.  Hun vil ikke give mig sit navn, så jeg kan finde hende på Facebook. Hun ønsker fuld anonymitet, fravær og distance for at undgå at bygge noget op, der ikke holder i virkeligheden. Det sjove er bare, at det er det modsatte, der sker. Alle de blanke huller fylder jeg ud. Med mine billeder. Og hun gør det også, tror jeg – bare på en anden måde. Vi dyrkede mailsex (hvilket er urimeligt besværgeligt i forhold til chat) for nylig for første gang. De viste sig, at vi har nogle fælles præferencer. I dette lukkede univers, vi sammen skabte der, var jeg blot et spejlbillede på hendes sexfantasi. Fordi hun intet ved om mig heller, kan jeg være lige, hvad og hvem hun har lyst til. Hun er fri til at danne sine egne billeder, næsten helt uafhængigt af mig. 

Jo mindre vi ved, jo mere bestemmer vi selv. Jo mindre vi ved, jo større bliver illusionen.

Men sjovt er det.

 

 

 

 

 


Del artiklen

22 tanker om “Erotikbloggen: Fuck (på) Facebook

 • 14. april 2009 at 21:46
  Permalink

  ja…så det er sjovt? jeg har ikke lige prøvet, blev ked af alle de dumme meldinger fra mænd i maldivien og californien…og fjernede applikationen for dating.
  måske skulle man prøve det??

  Svar
 • 21. januar 2009 at 10:06
  Permalink

  #24

  uhm 😉 du er fræk -s-

  Svar
 • 21. januar 2009 at 10:03
  Permalink

  bare disciplerne er mine, er jeg ligeglad med hvor de er, hvad de laver og hvem de gør det med;-)

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:49
  Permalink

  Har du ikke fået bugt med de der serpentiner eendnu…har du drukket de der grønne vi skulle dele.. sidst du ville smide en kineser 😀

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:39
  Permalink

  #17
  I sin tid var der jo også 12 af dem 😀
  Men kun en Andiman… heldigvis hehe… 😀

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:27
  Permalink

  Kæft, din fupdiscipel.

  Pater. Jeg må advare dig.

  Du er et godt menneske med et rent hjerte – vasker dine belortede fingre i heligt vand, så du er go nok.

  Hold dig fra møgdisciplen. Sidst han skriftede hade han madpake med til to dage. De smed idioten ud efter 6 timer, og sendte den helige pater i kloster i 1 måned og måtte skylle hans ører 5 gange om dagen på grund af alt det lort fupdisciplen hade hældt ud.

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:19
  Permalink

  Sikke da en skrækkelig Tun sådan at være fakediscipel :LOL: – Nå men jeg vil lige og tjekke min FJÆS inden jeg skal onanere;-)
  Pateren;-)

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:15
  Permalink

  Pater, der er en ny discipel på banen og han benytter sig af sin viden om mig fra bloggen.

  Nu vil jeg have min sovepille.

  😀

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:12
  Permalink

  Din SKOD Discipel og dine evige fremmedord som hvidløgsbrød og GAG… Jeg kan slet ikke følge med 🙂 Men kom du bare på fjæsbogen, så bliver du sateme ikke min ven med adgang til MINE venner, for så vil du bare have dem allesammen sæl;-)

  Nå, jeg vil have min antihidsigmin 🙂
  Pateren;-)

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:06
  Permalink

  Pater, jeg tillagde ikke noget, en gag er en joke!!

  Men du ER et helligt perverst svin !!

  😀

  Svar
 • 21. januar 2009 at 0:02
  Permalink

  Lad dog være at tillægge mig motiver jeg ikke har, jeg er ikke pervers og har stdig min første gang tilgode… HUSK DET…

  KØD Hvor?????????

  Pateren;-)

  Ud af mine fjæsvenner har jeg elsket/bollet med 7 (ekskærester mv) Der er 7 jeg godt ville lære “nærmere” at kende, og der er da også 7 PIGER der ser rimelige ud/er søde

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:53
  Permalink

  Ja men alle dem du får som venner på fjæsbogen, er jo nogen du må kende på den ene eller måde, for du skal jo godkende “venneanmodning” så helt ukendte er det således ikke, jeg ser nu slet ikke fjæsbogen som et kødmarked, men som en mege hyggelig, men noget overfladisk kontaktflade 🙂

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:38
  Permalink

  Jeg har osse prøvet og sælge mig selv for højeste bud.

  Jeg måtte selv spæde 3 kroner til, for at kune købe en bajer. De betalte ellers alle tre.

  Såen noget pis.

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:37
  Permalink

  #6

  Henvend dig til Pateren, han er altid frisk på en gag!!

  😀

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:33
  Permalink

  Det er fanerme ikke nemt og finde nogen der vil pikgagge mig – jeg har prøvet ALT – selv en krøllet sjov hat – mine hæmorider er snart høvlet helt af – jeg er fortvivlet.

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:23
  Permalink

  #4

  Jovist, men jeg er på cybernedtrapning, men jeg hopper jo nok på en dag, altså hvis jeg kan få røv og pikgagging i nævnte rækkefølge??

  😀

  Svar
 • 20. januar 2009 at 23:04
  Permalink

  #3
  Andiman…det kunne jo være, at du blev nysgerig nu 😀

  Det tar kun 5 min at handle i fakta og længere tar det ikke at oprette sig på face book 😉

  Svar
 • 20. januar 2009 at 22:59
  Permalink

  Hvis du ka få røv og pikgagging på FB, så er det ikke så ringe endda!

  😀

  Svar
 • 20. januar 2009 at 22:51
  Permalink

  Du betaler med tjenesten som spejl for at få oplevelsen af “måske…” ?

  Har du prøvet at dyrke den sex, du selv vil have, uden at prøve at behage “den anden” – og uden at det bliver et rollespil ?

  Spørger bare…

  P.

  Svar
 • 20. januar 2009 at 15:30
  Permalink

  den eneste jeg har haft sex med på min venneliste på facebook er min mand … jeg vil ikke ha en ex på listen der 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.