Erotikbloggen: Frække sommerhits del 1

Del artiklen

Hun hedder Anna. Hun er 14 år gammel og har nogle kollosale kasser. Anna er fra Småland, som er Sveriges svar på bibelbæltet i USA, eller nordenfjords i Nordjylland. Jeg ser hende første gang i havnen der der magiske sommer mellem 9. klasse og 1G. Hvordan jeg tog mod til mig, eller om det var hende og hendes knap så kønne tvillingesøster, der faldt i snak med mig, husker jeg ikke. Hendes bløde kys og dirrende øjenlåg, hendes hektiske åndedræt og tilbageholdte klynk som følge af vores famlende petting, når vi lå på hendes seng på varme sommereftermiddage, fremstår derimod i gyldent lys i min erindring. Jeg tror, det var små, fine orgasmer. Jeg ved det ikke. Det var ikke noget, vi talte om. Vi var aldrig nøgne sammen. Nu og da i badetøj. Hun smagte af syrener og havsalt. Om hun nogensinde rigtigt havde min pik i sine hænder, er mere uklart. Og ret ligegyldigt. Freestyles
Vill ha dig i mörkret hos mig,
tiden den stannar när vi rör vid varann.
Åh, jag lättar, jag flyger, jag svävar fram,
låt det aldrig ta slut,’ danner bagrund. Allerede dengang syntes jeg, den var corny, men den gik lige ind i maven på den 15-åriges dreng, jeg var den sommer. Den havde den rette blandning af florlet teenforelskelse, evig sommerferie og det lille, men uundværlige drys blid melankoli, som kommer til udtryk i melodilinien på ‘låt det aldrig ta slut’.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.