Erotikbloggen: fejl-og-mangler-egne-og-andres

Del artiklen

… fumle-fumle, Ja, ind med hånden der, ja, den anden hånd ned på balden, og så, hm, ingen reaktion, munden er åben, men tungen underligt fraværende, suk, støn, ind under trussekanten, sgu da hår på den, helt old school, nærmest retro, hvis det ikke var fordi, hun nok altid har haft det, kom nu, fokusér, trækker mine bukser af, ih, strømperne sidder fast, og vi ved jo, at kvinder HADER sokker i sengen, og hun vælter omkuld på sengen, forsøger at vrikke sig ud at sine bukser, og jeg hjælper hende i den der kritiske ‘bukser på vrangen ud over sokkerne’-fase, og trusserne ryger med i løbet, øv, ville gerne liiige have liret lidt med dem på, nåmen ind under dynen, hvor kampen begynder forfra, begge på siden, mit ben ind mellem hendes, trækker hendes øverste ben til mig, så jeg kan komme til med hånden, pille, pille, rode, rode, halvvåd, hm, jeg dykker sgu ned, arbejder mig rundt i området, fornemmer en vis afventende ligegyldighed, prøver et par tricks af, lidt hektisk, måske, opgiver og begiver mig nordpå med halvstiv pik, kysser, og så er det hendes tur, slikker ok, kunne godt være dybere, men hun husker håndarbejdet og nosserne, og forbavsende nok kommer nærmer min pik sig noget, der til forveksling kunne ligne en erektion, og så må jeg hellere gøre noget, mens tid er, og jeg forsøger at presse den ind, rammer ved siden af, og og den falder skræmmende hurtigt, redder den på stregen, før panikken breder, ved at hælde den ind, og vi finder snart en rymte, og det går sgu meget ok, selvom hun måske river lidt rigeligt i min løse hud over hofterne, men efterhånden er det, som om min pik enten er mindre end normalt, eller også har jeg mødt min første kvinde, der trænger til knibeøvelser, og jeg ved lige der, at det er usigeligt, og vi mosler videre, fumle-fumle… 


Del artiklen

2 tanker om “Erotikbloggen: fejl-og-mangler-egne-og-andres

 • 7. januar 2009 at 22:39
  Permalink

  Arrggg SØDE nu ikke så mavesur, kig ud af vinduet der er dejligt mørkt og KOLDT;-) Og i morgen får vi sikkert sne;-)
  Pateren;-)

  Svar
 • 7. januar 2009 at 21:06
  Permalink

  En som ustandseligt kalder mig søde… Det kan virkelig få nakkehårene til at stritte på en knap så behagelig måde. Især når det er en som ikke kender mig.

  En spørgejørgen som konstant og hele tiden spørger om tilladelse til at røre her og der og om det er rart og godt…

  hmm egne fejl… Dem har jeg da ingen af :D….

  øh jo, jeg kan fx godt blive overtalt til at give et af de der knus som lige “knækker” ryggen på plads, og jeg gør det gerne…. og glemmer lige i det øjeblik jeg gør det, at jeg er alt for kort til det, da der ligesom skal knuses opad… og derfor fungerer den slags knus bedst liggende når jeg skal knuse-knække-rygge på plads.

  sådan kan det ske at jeg i begejstring, mister evnen til at handle godt og på den rigtige måde og i stedet kommer til at jappe igennem.

  Er fuldt ud overbevist om jeg ikke trænger til nogen opstramning af bestemte områder… men der er sikkert områder hvor jeg kune forbedre mig, nogen er jeg blevet gjort opmærksom (og har gjordt fremragende forbedringer) på, andre er mig totalt ubekendt.

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.