Erotikbloggen: Fed sex (genudsendelse)

Del artiklen

(I anledning af at eb.dk har en artikel om fed sex, genudsender jeg lige dette gamle indlæg. Det skal lige tilføjes, at der er stor forskel på størrelserne i min historie og dem på ekstrabladet.tv)

Erotikbloggen: Fræk sex med en stor pige

Skrevet af tj13 november 2007, klokken 13:33

Normalt foretrækker jeg en mellemvare, gerne små, bare ikke for tynde.

Jeg har haft fornøjelsen af en pige, der vejede 40 kilo og som kunne bruges som spindetop. Og jeg har oplevet den helt primale rus, som det er at forsvinde i kødet på en 140 kilos kvinde.

For en del år siden fandt jeg mig selv i monsterbrandert på Stamstedet. Et par bekendte og en superkøn og smilende pige med levende øjne og måske 120 til 140 kilo gemt under teltet.

Det var i mine heydays, så jeg flirtede – som jeg nu gjorde med de fleste kvinder, der gad at flirte med mig. Natten ekskalerede, og kl 6 stod vi alene på et Vesterbro-morgenværsthus, der passende hed Fattys. Høvlede guldøl og gammeldansk. Og snavede.

Vi kom hjem til mig. Og hun var STOR. Meget stor. Det viste sig så at tænde mig ret hårdt lige der. Vi grovkneppede. Ikke noget nusse-ae-kærtegne-pilleri der. Det var sådan helt urinstinkt-agtigt at synke ind i hende, nærmest polymorft perverst. Selv hendes kusse var tyk.

Det virkede også, som hun kunne lide det.

Jeg var meget tæt på at sige til hende, at det skulle vi da gøre meget snart igen. Mens jeg kom, var jeg dog glad for, at jeg ikke gjorde det. (Det er i det hele taget et tilbagevendende fænomen for mig – hvis jeg er liderlig nok, kan jeg bilde mig hvad som helst ind. Jeg har heldigvis lært at holde min mund – ellers bliver min Dr. Jekyll og Mr. Hyde personlighed for tydelig).

En gang i år mødte jeg en anden stor pige, dog en del mindre end føromtalte. Oplevelsen var ikke identisk, omend der var visse lighedstegn. Det primale og dyriske var der, men ikke på samme måde overvældende. Men nu var hun også en del mindre. Tilgengæld var hun besat af numselege. Og det er jo altid spændende.

Og hvad vil jeg så med dette indlæg?

Jo, jeg vil høre om mænds oplevelser med at være sammen med store piger – og hvilke tanker I har gjort jer omkring det, har I fx skjult det – og i så fald hvorfor. 

Og til store piger: Hvordan er det at være stor pige i en tynd tid? Er der mænd, som elsker jer i sengen, men ikke vil kendes ved jer bagefter. Er det også en primal oplevelse for jer?

Og til små piger: Er der også en slags kinky frækhed i at dyrke svedig sex med en stor mand?

 

 

 

 

 

 

 

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.