Erotikbloggen: Få dig et liv del 2

Del artiklen

For et på måneder siden skrev jeg et lille indlæg om, at jeg måske skulle til at få mig en hobby (som middel til at holde verden, angsten, døden for døren). Altså udover sex, dating og druktture.

Det eneste konkrete råd, jeg husker, blandt de forbavsende få råd fra mine medbloggere var: Squash.

Hm.

Forleden fik jeg en mail på mit datingsite. Kvinden ville vide, hvad jeg brændte for, hvad jeg lavede i min fritid. Det er ikke første gang, jeg er blevet stillet det spørgsmål i det forum. Hver gang er jeg lige forvirret. Jeg kunne svare: Analdating. Og så se hende suse derfra hurtigere, end jeg kan nå at komme. Jeg kunne også sige: En bytur hver anden weekend. Eller at læse en bog. Eller at lave mad med chiliingefærhvidløg. Og det er så også det, jeg svarer. Men at ligefrem brænde for det, det er jeg sgu ikke sikker på, jeg helt kan leve op til. Det er langt henad vejen blot forskellige stadier mellem indifference og fornøjeligt tidsfordriv.

Min ven datingbuddhisten går til buddhisme. En veninde leger middelalder og går rundt i en sæk og spiser grød et par gange om året. Og så er der dem, der altid er igang med et projekt i huset/haven/lejligheden. Så begynder en at male, en anden at sy, flere vader helt alvorligt på udstillinger, mens andre bare lære at danse salsa (selvom vi allesammen godt ved, at det ikke klæ’r alle lige godt). Alt sammen som en del af et eller andet fucking selvrealiseringsprojekt.

(Jeg havde en kæreste for mange år siden, der nåede følgende på et par år: At forsøge at blive operasangerinde: At forsøge at komme ind på billedkunstskolen: At komme ind på et humaniorafag på uni. Søge ind på en eller anden danseskole. Etc. Hun kom ind på dansk, men er stadig ikke færdig. Dobbelt-hm).

Nu og da har man lyst til at helt afslappet brøle: Slap nu the fuck af!

Nu stiller jeg så et modspørgsmål, som jeg også fik af en kvinde (muligvis samme som ovenstående) denne i weekend på sitet: Lærer kvinder mon nogensinde at slappe af?

Jeg svarede kvinden: ‘Næppe – men det er måske en del af attraktionen.’

Det er jo ikke et fyldesgørende svar: Så hjælp mig lidt på vej. Imens du tænker, kan du bruge denne strøtanke som baggrundstøj: Er kvinders ustandselige selvrealiseringsprojekter bare deres version af voksne mænd, der leger (som jo er sjovt, men sjovt nok sjældent er at betragte som egentlige livsmål – måske bortset fra ekstremsportdyrkere).

Ta’ den.

 

 

 


Del artiklen

29 tanker om “Erotikbloggen: Få dig et liv del 2

 • 19. marts 2009 at 14:16
  Permalink

  #25-27 kommer vel an på hvordan den/det gives 😉

  LilleQ

  Svar
 • 19. marts 2009 at 14:11
  Permalink

  sås lillemy – det er da ikke helt rigtigt, er det

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:57
  Permalink

  Peter – Du gør mig nervøs. Derfor

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:56
  Permalink

  Det er masser af håb for TJ… mange der gerne vil give ham en i røven !!

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:54
  Permalink

  hehe – det er nemlig det, det gør;-)

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:50
  Permalink

  Hvis kvinder er til rollatorsex betyder det at der er håb for dig, TJ..

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:33
  Permalink

  20 – er sgu bange for du har mere ret end du aner;-)

  Svar
 • 19. marts 2009 at 13:01
  Permalink

  Ja, det er sådan det er:
  I stikker os en (mental) blodtud, og så er alt fedt.

  Eller også er det den nemme løsning, hvor den svære indbefatter at være tro mod sig selv.

  Svar
 • 19. marts 2009 at 12:49
  Permalink

  Just præcis betyder det dét. Kvinder er alle skabsmasochister med hang til soveværelsesdominans og rollatorsex (ældre mænd syndromet).

  😉

  Svar
 • 19. marts 2009 at 12:28
  Permalink

  Så trunte t og andre – betyder det så, at bogart havde ret, da han sagde noget a la; I never met a woman who didn’t understand a slap on her face..?

  Svar
 • 19. marts 2009 at 11:56
  Permalink

  #17
  Selvicenesættelse som “jeg-har-så-meget-i-mit-liv-at-jeg-knap-nok-har-tid-til-en-mand”, har også til formål at signalere hard-to-get. Jæger/bytte.

  (Problemet er bare at de kvinder som har allermest travlt med at signalere på dén måde, laver alle jeg’er om til vi’er, når de har snavet en mand to gange..)

  Svar
 • 18. marts 2009 at 15:20
  Permalink

  #15 Se – tænkte det nok, det er kun for at gøre os usikre. 😉

  Svar
 • 17. marts 2009 at 23:46
  Permalink

  #2: nano – hvorfor virker det så ikke, når jeg prøver RL på dig? 😉

  P.

  (nå, nu får jeg nok de sædvanlige kommentarer…)

  Svar
 • 17. marts 2009 at 18:34
  Permalink

  Jeg er elendig til at være elendige mig. Og måske derfor er det fanden(s) fucking-me mere interessant at være travlt fucked end stillesiddende. Fuck. Min. Navle. Ser. Stor. Ud. I. Denne. Stilling.

  Singlish kvinder (kan kun tale for én af disse) har vel travlt med selv-realiseringsdelen, dels for at holde angsten for alenehed away away og fordi vi bliver så fandens dybe og mystiske, som du selv er inde på, når vi med et Hm.. kan sende jer sky high ud i sfæren af usikkerhed.

  Denke ich.

  Svar
 • 17. marts 2009 at 13:12
  Permalink

  Jo jeg er faktisk ret så god til at slappe af, sådan helt i reptil-mode som Trunte T nævner… Flyde helt ud på sofaen, eller i sengen evt med en god bog og glemme alt omkring mig.

  hmmm godt nok de sidste 3 uger undtaget, men det fordi jeg er stoppet med at ryge og hjemmet skulle gøres lugtfri.

  LilleQ

  Svar
 • 17. marts 2009 at 12:28
  Permalink

  #11
  Jeg tror rigtig mange kvinder slapper af med at “sysle”. Og samtidig så tror jeg også at vi egentlig godt kan lide at befinde os i let løb mellem dybfryseren, opvaskemaskinen og vaskemaskinen, imens vi taler i telefon med vores mødre.
  Hvis vi ikke har fire øgler vi kan vaske i røven, så hitter vi bare på et eller andet projekt vi kan fylde vores liv med.

  Og så findes der jo faktisk kvinder som godt kan finde ud af at lade opvasken og støvsugeren stå, for at synke ind reptil-mode! Mig for eksempel…

  Svar
 • 17. marts 2009 at 11:27
  Permalink

  #11 Nåeh – jamen det KAN de ikke!

  😆

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:33
  Permalink

  jtror jeg forstår, eg vil nu hellere vide om kvinder nogensinde kan slappe af

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:28
  Permalink

  Det mener jeg faktisk at jeg gør – på min egen trekantede måde.

  For hvad er det, du vil tiltrække?

  Personen skal netop ikke være staffage til kropsåbningerne – snarere omvendt, hvis der endelig skal prioriteres.

  You see?

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:24
  Permalink

  hov i to – kunne i ikke diskutere mine spørgmål i stedet for at diskutere mig (selvom det da er smigrende på sin egen måde)

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:22
  Permalink

  #5 TRE??????

  Det handler vist ikke om mangfoldiggørelse!

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:21
  Permalink

  Lillymy – der er absolut ingen kløer – derfor skrev jeg netop sætningen i parantesen.

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:18
  Permalink

  jeg er tilbøjelig til at mene at peter siger kloge ting

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:18
  Permalink

  tagkatten – nænæ, tre kropsåbninger, om jeg må be’ 😉

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:18
  Permalink

  Tagkat – Træk kløerne ind. TJ er interesseret i ganske meget mere… eller måske læser jeg ham helt forkert. Du ved fanden og bibelen 😉

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:10
  Permalink

  Den dag din interesse rækker længere end til de to kropsåbninger, og kommer til at indbefatte hele personen, vil du finde en helt ny verden………

  (Der er ingen sarkasme eller ironi i kommentaren)

  Svar
 • 17. marts 2009 at 10:05
  Permalink

  Jeg har tendens til at give Peter ret ! Den udlægning ville have virket på mig – no doubt. (Gud fader hvor er man forudsigelig)

  Svar
 • 16. marts 2009 at 19:36
  Permalink

  Sig til dem, at du har et personligt projekt, hvor du udforsker dig selv ved at skrive. Sig, at en del af det lægger du ud til offentlig læsning for at få andres vinkler på det, og at det hjælper dig til at erkende din indre animus og anima…

  They’ll love it! 😉

  P.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.