Erotikbloggen: En blogger krydser sit spor

Del artiklen

Jeg ka da ikke gøre for, jeg tænder på store negerpikke, siger B, da vi tumler omkring i hendes seng på vesterbro denne nat i marts, hvor vinteren er ved at løse sig bitre tag i byen og drømmens faner måske vil folde sig ud. Eller det er i hvert fald, hvad jeg tror hun siger, for jeg er mere end almindeligt godt beruset.

En time tidligere var jeg rendt ind i B på baren, hvis navn altid minder mig om stereoanlæg fra 80’erne. Je mener dog, det var engang i 90’erne, B og jeg havde noget kørende. Noget ‘vi knalder godt men jeg er ikke klar til at blive kæreste med dig’-agtigt. Allerede dengang var det ad flere omgange over flere år og over flere kuld unger, som hun producerede med nogle af de her velhængte negermænd fra varme lande. Hun erkendte blankt, at hun havde og har en negerfetich, som hun dog udviklet til også at favne andre etniske minoriteter. Og så mig ind i mellem, som nok kunne lide james brown og havde krøllet hår, men som ellers er hængt mere på det jævne. 

Hun var en skriger dengang. En af de helt store. Mine naboer var aldrig i tvivl om vi havde sex. Det var ganske medrivende. Der bliver åbnet op for nogle kanaler, når der kommer lyd på. Det husker jeg tydeligt allerede ved først kys på baren denne aften, for her sukker og stønner hun med det samme. Hun suger sig fast til mig i et dybt vådt kys. Så taler vi lidt om hendes anden fetich. Kvælesex, som hun lærte mig back in the days. Med nærmest kirurgisk præcision kunne hun nænsomt lige presse på luftvejene, og vupti, så var der lukket af der, men åbnet for noget andet. Det morede vi os en del med.

Nå, men efter lidt snak måtte det gå, som den slags helst skal, men alt for sjældent gør, så vi gik hjem til hende i den lejlighed, hun også boede for de der 15 20 år siden (og da vi gik der derhen, vældede lige nogle gamle minder op om hende den generte og læberlækre mulatsild, som boede i verdens mindste lejlighed i stuen i samme gade. S var fra min tid som negerfetichist, fra før det blev helt r’n’b mtv moderne. Hun havde en fabelagtig spændstig røv. Kødet var bare bygget tættere. Og så sprang en andet spøgelse frem, for E, min gamle vesterbroflamme, blondinen, der var larger than life med et sind, der var ligeså twisted og sårbart som hendes seksualitet, residerede også på denne gade, og pludselig får jeg smagen af tyrkisk pølse med rå løg på ristet brød kl 3 om natten i min mund, men jeg maner spøgelset i jorden og fokuserer på natten gerning).

 Vi kommer ind, og jeg orker ikke hele scenariet med at drikke the og snave i sofaen, så jeg tager bare mit af med det samme og lægger mig i sengen og siger, hun skal gøre det samme. Hun beholder dog gstrengen på, den kløver hendes stadig velformede bagdel, der dog er blevet lidt løsere med årene, men hey, det er min givetvis også, så vi snaver, og hun sukker dybt og ånder tungt, og vi fumler med hinanden kønsorganer, og jeg nærmer mig noget, der minder om en tålelig erektion, og hun glider ned over mig, og vi arbejder os henimod noget, der minder om liderlighed, og hun jamrer, at jeg bare skal komme i hende, og det hidser mig lidt mere op, men det føles også, som om det er en måde at få det overstået på, for jeg fornemmer hun måske ikke helt er der, og jeg siger det til hende, da jeg ligger ovenpå, og hun giver mig ret, og jeg trækker mig ud, og det er ikke noget problem, og vi taler lidt og griner ad det hele, og jeg tager tøjet på og hejhej, det var skidehyggeligt, vi snakkes, og skrider hjem for at drukskide.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.