Erotikbloggen: En af de aftener

Del artiklen

Jeg ligger nybadet i sengen. Nybarberet. I næsten nyvaskede lagner.  Hun har meldt sin ankomst. Ikke noget fikumdik. Bare sex. Selvom hun antyder, det ikke er helt min stil. Måske ikke. Men jeg er fleksibel. Jeg er sådan set ikke imod rå sex som koncept. Jeg lader mig overtale. Jeg spiller ikke kostbar.

Hun lægger sig ned ved min side. Vi holder om hinanden. Synkroniserer. Samler. Falder ind. Hendes undertøj kommer af. Hun er allerede våd. Det gør mig stiv. Hun slikker mig. Hun kommer dybt. Næsten i bund. Hendes spyt løber over mine nosser ned til min røv. Hun stikker en finger op.

Vi bytter. Hun er våd helt ned i røven. Jeg presser min tunge op, og hun stønner. Jeg finder hendes klitoris, mens min finger kommer i bund i røven. Hun sukker. Vi har før talt en del om hendes røv. Nu gør vi noget ved den. Hun kommer, forsøger at presse mig væk. Jeg glider op i hende i stedet.

Vi mødes i et vådt kys. Vi blander spyt. Hun svømmer  ind og ud af min mund. Hun sætter sig ovenpå mig. Hun fører min pik op i sin savlende våde røv. Vi har fælles interesser der.

Hun rider mig, en hånd på fissen, en i min mund. Mine på hendes hofter. Hurtigere, dybere, hårdere. Jeg lægger hende ned på ryggen, tvinger hendes knæ op til ansigtet. Pumper løs, målrettet, svedende. Hun kommer først, højlydt, hvorpå jeg falder ud over afgrunden.

Hun går. Jeg spiser en mad – pølse, den fra den gode slagter. Ser tv. Går i seng. Den dufter af sex.


Del artiklen

6 tanker om “Erotikbloggen: En af de aftener

 • 31. oktober 2009 at 19:00
  Permalink

  TJ: Min fantasi har aldrig fejlet noget… 😉

  Svar
 • 31. oktober 2009 at 18:16
  Permalink

  freja – it’s all in the mind of the beholder (eller the reader, i dette tilfælde) 😉

  Svar
 • 31. oktober 2009 at 16:45
  Permalink

  TJ: Nogle gange fremstår du altså ret lækker…

  Freja

  Svar
 • 30. oktober 2009 at 18:48
  Permalink

  der fik sådan en omgang.. og sådan, nå ja og du ved.. noget

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.