Fra Arkivet: Det har aldrig ikke været sjovt på Absinthe

Del artiklen

Det er weekend. Og da jeg i stedet for at være gået på druk fredag, så X Factor og gik tidligt i seng, mindes jeg i dag en mere løssluppen fortid med absinthe og g-strenge. Fra 2009.

… jaaaaaarh! råber jeg og rækker jublende armene i vejret, da jeg ser, at det nyrenoverede gamle stamsted har fået en Absinthebar. Det har aldrig ikke været sjovt på Absinthe, bliver jeg straks enig med mig selv og alle, der gider høre på mig.

Først på usædvanligt spiselig kineser med gammel småcrazy veninde, LP, som lige er kommet kommet ud af et Jensens bøfhussovs-forhold, der givetvis var godt for hende, men også dræbende i al sin chipskværnende kedsommelighed. Krydret svin i riseddike, sprøde bokchoy i hvidløg og en absolut drikkelig Camernere, og så er vi klar. Ingen døde ophold, og vores mellemtid er god, da vi tjekker ind på Det Gamle Stamsted (herefter DGS). En gammel homie M. har løjet til en plads i bestyrelsen og er blevet udstyret med et personalekort, der giver billige drinks, og det booster jo moralen allerede der, og vi går prompte igang med at udnytte det max.

Jaaaaeh!

Og så var det jeg opdagede Absithebaren. Vi vælger den marihuanabaserede grønne variant. Holder sikre 70 procent. Og med sukker og vand glider det ned som lunken lakridscreme, mens jeg fortæller om legendariske drukture, fueled af den grønne raketbenzin. Der var, hvor M. og hans kæreste Chick Korea besøgte mig og min ekskone dengang i sverige, og vi drak det rent på det lille intime bar, hvorpå vi gik på det snobbede sted med selvhævdende stockholmske overklassesejlertyper i lyserøde skjorter, tilbagestrøget hår, patekure og guldbriller, og vi hælder vores guldøl og vodkashots med sukker og citron ned, og dullerne gik ud for at ryge, og da de var på vej, vinkede jeg tjeneren til mig og fortalte, at de der to piger der var fucking thailudere, hvorpå han ham og dørmanden smed dem ud, mens de protestede vildt, og M. og jeg skreg af grin oppe i baren.

Senere fandt vi dem sovende ovenpå hinanden nede i havnen.

Anyway, LP suger sig fast til mig med et dybt, drillende og vådt kys, og hun ved, at jeg ved, at hun ved, at det går jo ikke det der, vi har prøvet, men hun er både sjov og dejlig og en god kysser, og da hun forsvinder på toilettet, sejler en fræk lille, semieksotisk sag forbi og siger, dig har jeg da kysset med herinde for mange år siden, og jeg siger bare ja, selvfølgelig har vi det, selvom jeg kun kan erindre, at jeg vist havde luret på hendes fabelagtige røv og den aubade g-streng, der tittede op over liningen i de stramme tights, og hun står helt tæt, og jeg er tre centimeter fra at kysse hende, men veninden hiver fat i hende og trækker hende ud af mit liv, og så skal der danses i baren til det svedigste hammondorgel fra jimmy smith og det sejeste soul fra ray charles, som toppes med det ubeskriveligt funky nummer why did you do it med stretch, der har alle koklokkers urmoder, og det skal fejres med fernet, som jeg hælder ned i dj’ens mixer, og LP og jeg cykler ad nørrebrogade og styrter oveni hinanden, da vi kører så langsomt, at vi næsten går i stå, men selv det sjovt, og jeg siger farvel til tæt LP og fortsætter hjem til æg og bacon…

Det har aldrig ikke været sjovt på absinthe.

 


Del artiklen

4 tanker om “Fra Arkivet: Det har aldrig ikke været sjovt på Absinthe

 • 13. januar 2009 at 9:49
  Permalink

  Yo, Jeg vil egentlig gerne sige undskyld
  men den der absinthe, er li’ så stille begyndt at spark’ ind
  det’ min kvinde, giftegrønt beklædt,
  faldt pladask i den varme hun har bredt og hendes ben var spredte
  Det’ den måde verden drejer på, og kysser hendes hals
  for det er mig flasken peger på og deler hende kun med få
  for der er knapt nok plads til fler’ under mit tag
  og jeg elsker når hun brænder mig af
  Og fuck de stoddere der står passivt, og kikker halvsurt
  For nu hun tændt op og spændt op i malurt
  hendes efternavn er Habspurgh, den sygeste kvinde
  og regeringen de’ ik så glade for hende
  Det den måde hun gør mine øjne røde på
  slipper mine tanker – gør mine knæ, bløde på
  Sætter ild til sukkerso, så hun ka smage sødt af maj
  jeg hengiver den fuldæde til jeg pisser rødt
  Hun er den mest dyrebare, last jeg har
  men kommer nok aldrig til at møde mor og far
  og unger, det tvivler jeg på
  for hun kommer selv om jeg bruger store summer på hun skal gør mig dummere

  Abisnthe
  folk sir’ at du vil gør’
  Mig Blind
  Men de har aldrig været hvor du tar
  Mig Hen
  Så lad os hælde noget benzin ud på
  Pejsen
  Du min
  Absinthe

  Og jeg tror sgu det tænder hende
  og skub en stiv stodder mens hun spænder ben
  men “Hey” hun er mit problem
  Og mit Et og Alt, fatter ik det var illegalt
  og blæser hovedet af mig totalt
  Og gør det let at glemme, så jeg er nødt til at gemme
  hende forskellige steder derhjemme
  og det er svært at give afkald
  selv om at hun holder alle hos’ene på afstand
  men jeg kan, og vil skide de andre et styk’
  og brænder mine lunger i første ryk
  og gør min hverdag tryg, og sætter ild til lortet
  som brændende nicotin og benzin,
  og sørger for jeg skriver min’ rim, hun hedder

  Absinthe
  folk sir’ du at vil gør
  Mig Blind
  Men de har aldrig været hvor du tar
  Mig Hen
  Så lad os hælde noget benzin ud på
  Pejsen
  Du min
  Absinthe

  Og hun er grunden til jeg vælter rundt
  og flænger i min hovedbund
  og nummer til klamme kællinger i mit bundt
  vores forhold er langt fra fryd og gammen
  og en dag tager vi sikkert Ekstra Bladets forside sammen
  Når jeg hopper rundt i et lyskryds, med gummistøvler på
  og i et senere interview får min vrøvler på
  og hun forbyder mig aldrig noget
  sætter tankespil i gang i mit hoved, alle tanker gode
  så nu slingre jeg ned af Vestergade, i en fucked up slæde
  med en halv flaske absinthe på bagsædet
  og hun har sikkert sele på, for uden hende føles verden helt grå
  for hun er min so, hun hedder

  Absinthe
  folk sir’ du at vil gør
  Mig Blind
  Men de har aldrig været hvor du tar
  Mig Hen
  Så lad os hælde noget benzin ud på
  Pejsen
  Du min
  Absinthe

  L.O.C. – Absinthe

  Svar
 • 12. januar 2009 at 21:08
  Permalink

  absinth…. Det får man hovedepine af…:-D

  Svar
 • 12. januar 2009 at 20:50
  Permalink

  …mmmm…. Aubade …mmmmmmm…….

  🙂

  P.

  Svar
 • 12. januar 2009 at 19:31
  Permalink

  Ikke uden røv og pikgagging!!

  😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.