Erotikbloggen: ‘Det gør ikke noget, de er helt unge’

Del artiklen

Hendes røv er semifrodig og lækker under kjolen, hvor de selvsiddende kærtegner hendes lår. Min pik rører på sig. Det var ikke meningen, vi skulle kysse.

Som hun står der i døren på vej ud, sætter sit sorte hår bagom øret og siger: ‘Det gør ikke noget, de er helt unge’, ligner hun næsten sig selv: Maneater og punket teaterhippie, cool businesswoman og deltidssadist.

Jeg smiler nervøst for N-te gang den aften. Jeg giver hende ret, nok mere af princip end af egentlig erfaring.

– Hun gik i 3G eller noget, da hun bare kastede sig over mig i garderoben. Jeg var helt overrumblet – og forført. Jeg var jo over 30, og hun var allerede totalt lesbisk. Men i virkeligheden kunne hun godt have været 14, uden jeg havde vidst det. Det kan man jo ikke altid vide, siger Liva med et smil, der måske rummer lige dele ironi og klædelig generthed, måske noget helt andet, som jeg ikke kan læse, for jeg har kun lige mødt hende.

Før, i køkkenet, dufter hun af røg og parfume, da vi kysser, sommerfugleblidt, prøvende. Hendes røv er semifrodig og lækker under kjolen, hvor de selvsiddende kærtegner hendes lår. Min pik rører på sig. Det var ikke meningen, vi skulle kysse. Hun skulle videre, jeg skulle i seng. Hendes brystvorte bliver hård under mine fingre, og hun niver hårdt og trækker op i min, til smertegrænsen og over.

– Du er jo ikke masochist, siger hun med et grin.

Det er jeg enig med hende i. Smerte giver mig ikke noget.

– Men du glemte dine tømmermænd, ikke sandt?

Også det giver jeg hende ret i. Vi kysser videre, kæmper om kontrollen. Instinktivt vil jeg gribe ud efter hende, tage teten. Hun gør det samme, kysser med åbne øjne. Øjeblikket er forpasset, jeg er for bevidst om mig selv, mine kys, min pik.

Jeg siger noget, der betyder: Hvis vi skal lege en dag, skal reglerne være klare fra begyndelsen. Hvis jeg skal kunne slappe af, skal jeg vide, at jeg ikke må. Hvis jeg prøve min masochistiske side af, skal det være mentalt…

Ja, siger hun.


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.