Erotikbloggen: Der klør – ergo lever jeg

Del artiklen

Så blev jeg en af dem. De der semitosser med psykosomatiske sygdomme, som givetvis befolker venteværelserne hos denne verdens terapeuter, hekse og praktiserende læger. Det klør. Især om natten, og alle, der har læst min blog, ved, hvor urimelig jeg bliver, når jeg ikke får sovet nok.

Der er ikke noget at se. Lægen siger, det nok bare er tør hud. Jeg håber i m it stille sind, det er en livsfarlig sygdom, der kan ordnes med en pille eller noget creme. Så måske er det min krop, der taler til mig. Men hvad siger den? Den må lære at formulere sig lidt klarere, hvis den vil have mig til at høre efter.

Tænker jævnligt over følgende (indbildte?) dilemma: Kan man dyrke for meget casual sex? Hvis man holder den værste sult stangen ved at knalde lidt hist og pist eller bare med en fast bolleven, mister kærestepakken så ikke sin tiltrækningsskraft? Hvis man nu ikke har haft sex i laaaang tid, er det så mere sandsynligt, at man bliver forelsket i og betaget af den person, man så endelig har sex med? Og er der kønsforskelle her? Eller skal man se tilfældig sex som det, der redder en fra at hoppe hovedkulds ind i håbløse forhold, fordi hudsulten har drevet en udover fornuftens rand..?

Tænker også over noget andet, som slår mig, efter jeg så småt har bevæget mig ind i blogosfæren igen: Er det bare mig, eller er der ikke et uforholdmæssigt stort antal blogs, som er skrevet af kvinder, der i et eller andet omfang lever i et s/m-agtigt forhold? Hvor Manden staves med stort og hedder Herren. Hvor Kvinden forløses i de snærende bånd. Hvor moderat fysisk pres er en gave. Hvor Underkastelse er lig med Kærlighed? Hvor Straf er Belønning, og opgaver dagens orden?

Min tanke er denne: Hvis man kan holde en kvinde i en tilstand af permanent liderlighed, i eet langt lystent sus på vej op mod orgasmens tinde, hvis man kan holde hende fra at fortabe sig i sin egen dunkle forvirring, og hvis man kan kontrollere hendes enorme behov for kontrol, så er kampen vundet. Du mind fucker hende. Så er Hun din. Og da meget s/m rækker ud over øjeblikket og midlertidigt begær, er der rigigt meget mindfuckeri der.

Jeg ved ikke, om det omvendte også findes. Sikkert, men bare ikke i samme grad – måske fordi mænds fornuft vender tilbage, når vi er kommet.


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: Der klør – ergo lever jeg

 • 13. februar 2010 at 11:03
  Permalink

  i må endelig ikke misforstå – jeg fordømmer ikke overhovedet, slet ikke mindfucking. jeg kan bare undres, hvilket er noget helt andet…

  Svar
 • 12. februar 2010 at 19:15
  Permalink

  Hey, jeg blogger om “almindelig” sex …
  For mig er almindelig sex klart det mest fantastiske sex jeg kan tænke mig!!!!

  Jeg tror der er gået lidt mode i S/m …

  Næh … D/s er vist mere mig!!!! Griner vildt …
  – Hvis jeg altså absolut skal sættes/lægges/bindes til en kasse :O)

  Jeg tror ikke, at man kan blive så desperat, at man forelsker sig i en, man ellers ikke ville forelske sig i, hvis man ikke dyrker sex … Lang knudret sætning, men sådan bliver det!!!

  Jeg tror ikke man vinder kampen ved blot at holde sin kvinde på knivsæggen af liderlighed, men jeg tror man er godt på vej – hvis man formår denne balancegang …

  Mindfuck … Hey, hvem ville ikke brænde over af liderlighed .. for at knalde en mand der formår det?

  Svar
 • 10. februar 2010 at 13:22
  Permalink

  Vender mænds fornuft tilbage når I er kommet?
  Det er kan vel diskuteres…

  tjahh hvis den form for liv med mindfucking er det der skal til.. for at tage kontrollen over sin kvinde.. kunne man undre sig over hvorfor flere mænd ikke gør sig i det?
  Jeg mener det ville da løse mange konflikter køns- som parforholdsmæssigt 😉

  Alle disse kvindelige blogforfattere, undertegnede inkl, som i større eller mindre grad er tilhænger af fysiske som mentale bindinger hvor underkastelse og smerte er en del af livet, anser jeg som stærke kvinder, der ved hvem de er og hvad de ønsker af livet og tager de erkendelser som livet og seksualiteten byder dem…

  Man kunne i stedet undre sig over hvorfor der er så få blogge med almindelig sex?

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.