Erotikbloggen: Den Hellige Gral – del x

Del artiklen

– Ja, ja, TJ, bliv ved, jeg kommer nu! jamrer hun henført, og lige det udsagn så tæt på min øre, med det tryk, den lyd og de betydninger, der ligger gemt i det, bringer mig utidigt hurtigt ud over kanten. Jeg er over point of no return – og min alt for præmature orgasme bremser hendes i opløbet, og allerede mens jeg stønner sæden ud, undskylder jeg.

Fuck – hvor jeg hader at skylde. Og det er jeg begyndt på utidigt ofte. Foretrækker næsten ikke at få den op overhovedet. Det er der dog en vis værdighed i.

Gad vide om det er psykisk. Og i så fald: Hvad betyder det?

Jeg har alle dage været en one shot kind of guy. Det har lært mig at holde igen. Sex er bare sjovere, når hele kroppen kommer med i det. Og det tager lidt tid.

Uden sammenligning i øvrigt – Picasso havde sin blå periode. Miles sin elektriske. Er jeg  nu inde min præmature periode? Og hvor lang vil den blive?

Til mit forsvar vil jeg anføre, at nogle af de kvinder, der har beriget mit liv de seneste år, har været ret orgasmiske og pop-pop-hurtige på aftrækkeren – hvilket måske har gjort mig lidt doven og forvænt. Med andre ord – det er ikke min skyld – det er deres;-)


Del artiklen

2 tanker om “Erotikbloggen: Den Hellige Gral – del x

 • 13. maj 2010 at 14:48
  Permalink

  Om det betyder noget og i så fald hvad, ved du bedst selv, der helt inde bag panserglasset.

  du kan vælge at analysere fra nu og til pikken falder af eller gribe fat i roden og gøre noget ved sagen 😉

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.