Erotikbloggen: Caught in the act/Ghosts of Christmas Past

Del artiklen

Allerede da jeg melder mig til festen, ved jeg, der er balladepotentiale. Ghosts of christmas past og og christmas present vil være meget præsente. På den virkelige måde.

Duller fra en fjern 80’er-fortid, hvis navne fortaber sig i cigarettågerne over cafe mont’en og uendelige mængder af postparty-the i sofaer, indtaget i semicomatøse tilstande til et scoresoundtrack af van morrison, tom waits og kind of blue, defilerer forbi i et virvar af hejhejlængesidenhvadlaverdufortidenoghardufriugenu? Nogle har tiden været nådig ved, andre ligner sig selv – plus 20 år og kilo.

Jeg stresser mildt og hælder i et let forceret tempo vodkalemon ned, mens jeg næsten ufrivilligt får øjenkontakt med andre mig ubekendte kvinder i min målgruppe, som denne aften stadig kan bære et par jeans og en brandert uden at skamme sig over nogen af delene.

LL er med mig. Hun ser dejlig ud. Ghost of Christmas Future. Vores fælles fortid fornægter sig ikke: Hun er ligesom jeg på hejhej med et hav af gæsterne. Vi mingler. Vi hænger. Smooth funk kryber ud af højtalerne og fylde dansegulvet med vridesild.

Da jeg i løbet af samme drink får øje på to nylige indlæg fra bagkataloget, overvejer jeg et kort øjeblik at bare skride. Jeg vælger at drikke lidt hurtigere. Det burde ikke være et problem. Vi er nogenlunde på det rene med, hvor vi har hinanden. Omend de måske ikke er helt informeret om LL. Ikke at jeg skylder dem det – eller andet. Ingen skylder nogen noget. Men der er altid en regning at betale. There’s still no such thing as a free lunch. Fuck det. Det skal drikkes væk.

Det antager komiske overtoner, da jeg får øje på X, som jeg havde en ting lørende sidste sensommer. Har ikke set hende siden. Hun er tilsyneladende med en mand. Han står i hvert fald tæt. Godt det samme. Kun et bitte stik af ‘Hun var sgu dejlig’ mærker jeg.

Men jeg er kommet alt for tæt på dansegulvet, hvor jeg fornemmer, der kan være ballade. Jeg får øje på N. Hun står lige foran mig, hendes flot svungne røv vugger foran mit slørede blik. Det er så her, jeg skulle have stoppet mig selv. Alle havde fået en bedre aften. Især mig.

‘ Nå, der står du og blærer dig med din dejlige røv’, tænker jeg og siger noget lignende ind i hendes øre. Hun er våd af dansesved. Hun smiler. Hun har vist ingen hangs. Vi udveksler let flirtende almindeligheder. Vi står lidt for tæt, tænker jeg.

Jeg opdager for sent, at LL nærmer sig bagfra, og N vender sig om, og på en alle andet stumfilmsagtig måde får LL en drink (min? N’s?, sin egen?) ned over sig, og der er optræk til catfight, og jeg fucker up, for jeg trækker ikke LL ind til mig og kysser hende, som jeg burde, som hun forventer og fortjener, og jeg får de vildeste dræberøjne og fuck dig, og hun styrter væk med mig efter sig.

Jeg er vred,vred på hende, vred på N, vred på mig selv, skamfuld, stiv, ærgerlig, irriteret over at skulle stå i det forventede og frygtede jalousidrama, og LL’s øjne lyner blodrødt, hadefulde, da hun isvredt udlægger teksten, og jeg ved, hun har ret: jeg skulle havde markeret grænsen og hvilken kvinde der er min, og jeg holder stadig andre døre åbne – og jeg ved, jeg har ret, når prøver at fortælle hende, at hun overeagerer, at det er mit tidligere svigt, der nu får hende til at se alt i det sorte lys, hvorpå hun trumfer ved at sige, at netop derfor burde jeg havde været ekstra obs på hende og på situationen, og hun har ret, men det pisser mig stadig vildt af skulle bruge min brandert og superfest på teenbitching, og jeg får et kort flashback til min 80’er-kæreste, som jeg også satte i lignende situationer, og jeg skrider udenfor, finder min cykel og koger. Og koger.

Druk- og følelsesforvirret går jeg ind igen. Forsøger at samle mig om samtaler med venner. Briefer dem. De griner fjoget. En time, måske ti minutter forvitrer i Ingenmandsland.

Vi mødes. Vi omfavner. Jeg griner ad det absurde, lettet. Jeg henter vores jakker. Måske er jeg home free. Lige indtil M kommer fordi, hiver i mig og stikker sin tunge ned i min hals, hvorpå LL river fat i hendes hår og råber, hvem fanden er du?, og jeg gribes af en surrealistisk rædsel og trækker LL ud af døren, væk fra bitchfighten,  og op på cyklerne og hjem gennem en tavshed larmende som torden.

Og så snakker vi ikke mere om det, bliver vi enige om næste dag.


Del artiklen

11 tanker om “Erotikbloggen: Caught in the act/Ghosts of Christmas Past

 • 23. november 2009 at 21:03
  Permalink

  Jalousi dræber langsomt lyst og har intet med kærlighed at gøre…

  Svar
 • 22. november 2009 at 10:32
  Permalink

  lisa – det styrer du jo helt selv.

  Svar
 • 22. november 2009 at 5:45
  Permalink

  Hvor er det elendigt.
  Det er søgt, overintellektuerende og flagrende.
  Bevidst forsøgt gjort interessant ved alt for mange fyndord og hentydninger. Det bliver blot kedeligt undervejs.

  Denne din fest-tekst var mit første besøg på erotikbloggen, og det kommer vist også til at være det sidste.

  Svar
 • 20. november 2009 at 7:40
  Permalink

  Bortset fra du har ret i at jeg skal til at komme videre – men det er mest fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om. bøtten er ligesom tom

  Svar
 • 20. november 2009 at 7:39
  Permalink

  såså – ikke snerre…

  Svar
 • 20. november 2009 at 6:08
  Permalink

  Ja jeg kan godt se det er ideen med bloggen … og det har jeg også syntes var fedt !!

  Men .. så tror jeg sgu det er på tide at tage en kold tyrker fra kvinder, sprut og bloggen og så brug et halvt års tid på at finde ind til dig selv, og leve dit liv inde fra og ud .. i stedet for ude fra og ind.

  For på en eller anden måde så tror jeg den aften opsummerede hvorfor du har så svært ved at komme videre ..

  Og så er det jo faktisk positivt at jeg svarer på din blog, så har den jo ikke været helt ligegyldig. men måske er nok bare nok ….

  Butch

  Svar
 • 19. november 2009 at 8:38
  Permalink

  Det lyder som scener fra mit liv.
  -for 25 år siden!

  Svar
 • 19. november 2009 at 7:35
  Permalink

  butch – jeg er tilbøjelig til at give dig ret. det er vel både bloggens styrke og svaghed. det er faktisk hele ideen med bloggen.

  Svar
 • 18. november 2009 at 21:51
  Permalink

  Jeg har med fornøjelse fulgt din blog – og jeg har faktisk godt kunne li din selvironi og din ærlighed.

  Og egentligt må jeg vel også have respekt for at du skriver om det her i din blog.

  Men det var fandme for patetisk – det var som om alle dine forrige indlæg druknede i en weekend drankers bekendelser, at alle dine indlæg i virkeligheden ikke er mere end det.

  For h…… mand … kom ud af dit pseudoliv

  Butch

  Svar
 • 18. november 2009 at 15:11
  Permalink

  Godt det ikke er mig… der var dig eller LL !

  Svar
 • 18. november 2009 at 15:00
  Permalink

  Bagkataloget kan ikke fornægtes og skal heller ikke tvinges i glemsel af nutidig nummer. Bagkataloget skal respekteres til fulde, det er de kataloger som har betydningsfuld medindflydelse på nuværende udgivelse.

  “Og så snakker vi ikke mere om det, bliver vi enige om næste dag.”

  -kan ikke andet end spørge, tror du selv på det?

  Det virker mere som om dit bagkatalog fremover vil hives frem og anvendes til bringe skam, ærgelse og kontrol… over situationer.. over T Js

  But who knows, maybe det ikke dukker op igen, maybe der kun ses fremad fremover, maybe regningen er betalt… maybe never.
  Ordene er ord der vækker dejavu i mig om hæslige krævende, kontrollerende, nedgørende tider.

  LilleQ

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.