Erotikbloggen: Camsex kører med klatten

Del artiklen

For et halvt års tid siden havde jeg min første camsexseance. Jeg har vist nok skrevet om det på den gamle blog. Det er noget sært noget. En veninde, der har valgt at bo møglangt væk, kan nu og da finde på at gøre unævnelige ting med, på og i sig selv på cam for mig. Hun er bidt af en gal ekshibitionist. Hun tænder på det. Hvis jeg lokker, tror jeg, hun vil gøre det foran flere fremmede mænd, dog hvor man ikke kan se hendes ansigt. Ganske pikant.

En seance tager gerne sit udgangspunkt i en lang omgang møghamrende beskidt chat, hvor hun tilsidst spørger, om jeg vil se med, når hun leger med sig selv. Det siger man jo ikke nej til. Desværre er billedet lige grødet nok, og lyden, som jeg anser for vigtigst, kan kun komme med via telefonen. Et par enkelte gange har hun sågar lokket mig til at spille med. Jeg har ikke noget stort behov for at gøre mig til, men hendes tænding kan jo tænde mig, så hvad gør man ikke for at få et lille kick…

Som ekstra krydderi er det jo ikke uden underholdnings- og spilleværdi, men hvis jeg skulle vælge mellem saftig chat, telefonsex og camsex, ville camsex komme på sidstepladsen. Og det er ikke, fordi jeg har fine fornemmelser over fremmedgørelsen og instrumentaliseringen, som camsex et eller andet sted er udtryk for…

Hvor er du – har du prøvet det – og hvordan. Fortæl, fortæl!


Del artiklen

7 tanker om “Erotikbloggen: Camsex kører med klatten

 • 4. marts 2011 at 23:01
  Permalink

  hej piger er en ung fyr som elsker camsex har prøvet det et par gange og har næsten ikke prøvet en gang uden pigen har sagt at jeg har en virkelig dejlig pik og hvis i vil have camsex med mig er min msn juel.jensen@hotmail.com

  Svar
 • 14. april 2009 at 20:28
  Permalink

  jeg har en fuckfreind som bor 100 km væk. vi har haft sex via webcam, jeg har lavet film, sex via sms, mms og telefon, sex på mail (med billeder), msn (chat og webcam) og meldinger på facebook…syntes det er enormt ophisdende også fordi jeg ved at han bliver så liderlig at han næsten ikke kan holde det ud…

  Svar
 • 5. december 2008 at 13:31
  Permalink

  hmm når hun nu har valgt at bo møglangt væk, hvad med om du så gjorde noget ved det?… fx opgraderede besøgstiden/-mulighederne… eller noget.

  LilleQ

  Svar
 • 3. december 2008 at 19:13
  Permalink

  har prøvet både chat-, cam- og telefonsex med forskellig resultat, med forskellige mænd.

  chat er genialt fordi man kan skrive sig ind på hinandens lyster og det gør ikke så meget man sidder med let røde kinder og småfniser nervøst, når man blotter nogle af sine inderste fantasier…man har jo hele tiden muligheden for at præsentere de inderste lyster gradvist, så de ikke virker helt så overskridende, som de måske kunne være face to face.

  må sige sådan set ud fra det teknologiske, så er telefon sex min favorit – fordi man kan kan lytte, høre ordene og hinandens tændthed og fordi, man kan stikke høredimserne i ørene og har hænderne helt fri til leg…

  hvis han så er noget helt særligt, så kan jeg godt finde på at inkludere cam i det…og forinden have haft en rigtig god omgang chat som optænding.

  LilleQ

  Svar
 • 3. december 2008 at 17:53
  Permalink

  Telefonsex er for underligt og det siger mig intet, det samme med camsex.
  Fatter ikke hvad jeg skal bruge det til og det virker for åndssvagt og opsat.

  Svar
 • 3. december 2008 at 15:49
  Permalink

  Send hende et ordentligt webcam… 🙂

  P.

  Svar
 • 3. december 2008 at 15:24
  Permalink

  Da jeg havde et forhold af en art til en mand i det store udland bad han tit om at se mig på cam.
  Det gjorde ikke noget for mig… andet end at jeg var glad for at gøre ham glad. Men gladest var jeg, når han ringede og vi have varm, sexet og dejlig telefonsex. Før havde jeg vist ikke helt forstået konceptet.
  Men pludselig gav det mening. Specielt når han smilede i telefonen, når jeg var kommet. Så var jeg gladest !

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.