Erotikbloggen: Adr, hvor er du pervers… hahaha!

Del artiklen

At tale om perverse lyster kan være lidt skamfuldt, hvis de ikke modtages i den ånd, de er tænkt. Denne sag er fra det gamle arkiv omkring 2009 – men evigt aktuel:

Hm. Hvad er værste, der kan ske, når du i et usandsynligt anfald af liderligt overmod og tillid hvisker i din partners øre, at du gerne vil have, at hun XXX?

Grine

Hun kan skrige så højt af grin, at din pik kravler tilbage i sit skjul og bliver der på ubestemt tid, mens du tænker på, hvordan hun vil grine af dig sammen med veninderne.

Eller hun kan sige, ‘nej, ved du nu hvad, det er sgu for perverst’ – med nogenlunde samme resultat som ovenover.

Og så er der selvfølgelig den mulighed, at hun siger ‘I thought you’d never ask! Det har jeg selv tænkt lidt på, og selvom jeg ikke har så meget erfaring med det, er jeg meget villig til at træde ind i det univers med dig.’

Pervers

Jeg har prøvet alle versioner.

Engang i de tidlige 90’ere havde jeg en veninde, der i øvrigt var psykolog (hvilket er en bunusinfo med relevans). Vi var ret gode i sengen. Hun lærte mig blandt andet noget om breath control og den slags, og hun var en skriger af rang (måske ikke så relevant, men alligevel). Vi var med andre ord lidt i rundt hjørnerne. En eller anden aften, hvor vi var godt oppe at køre, hviskede jeg i et svagt og liderligt øjeblik ind i hendes øre, at XXX… En små pervers ting.

Pikeret

Det grinede hun højt af. Helt spontant og på sin vis derfor ærligt. Men ikke desto mindre var det, om ikke den sidste gang, vi var sammen, så tæt på. Jeg blev sgu lidt pikeret. Ikke så meget fordi hun ikke lige havde XXX inde på lystavlen eller kunne finde det i sig selv, men fordi hun, i min optik, viste sin manglende empati og derfor svigtede min tillid.

Pervers 2

Så har jeg med en veninde i dette årtusind haft en bedre oplevelse. Vi gjorde os meget i saftige sms’er og ditto mails og msn. Så efterhånden som tilliden og liderligheden tog til i vores udvekslinger, kom der flere og flere ismer i spil. Lidt ad gangen, et hint her, et hentydning der.

Hun skrev noget, som jeg tolkede som et hint i en given retning osv. Alt sammen legende og lidt teoretisk. Efterhånden tegnede der sig dog et billede af noget, jeg tændte på, og som hun fandt spændende, selv om hun ikke havde været der. Og omvendt.

Vi mødtes og prøvede det lidt af, hvorefter vi chattede videre, bryggede videre på legen, mødtes igen. Og så fremdeles. Fordelen var her to ting: vi ikke skulle være kærester, så der var ikke noget forhold at tabe, noget ansigt at tabe. Og samtidig var den liderlige leg med små bitte tegn og tolkninger, udviklende og motiverende og ikke skræmmende. Hun afslørede lidt, jeg gav lidt. Men hvis jeg havde sagt: ‘Du skal XXX’. Så havde hun måske sagt: Tak, men nej tak.

Hvad med dig – har du afsløret sexlyster, hvor der blev grinet eller hvor der blev sagt jatak?


Del artiklen

19 tanker om “Erotikbloggen: Adr, hvor er du pervers… hahaha!

 • 27. september 2008 at 17:47
  Permalink

  17 – hvordan reagerede hun på at du første reagerede negativt?

  Svar
 • 27. september 2008 at 15:20
  Permalink

  uhm 😉 play it again Sam -s- det kan ikke blive dirty nok.

  Svar
 • 27. september 2008 at 15:18
  Permalink

  Rimming…
  Mødte den her pige for et par år siden, vi blev kærester og havde et perfekt sexliv… troede jeg… så kom den aften hvor hun fortalte at hun tændte vildt meget på at slikke røv…hun ville gerne slikke mig mig analt samtidigt med at hun legede med sig selv… det tænkte jeg over i et par måneder så turde jeg godt at lægge mig på alle 4… hun lovede at hun ville gå forsigtigt til værks fordi jeg var så usikker som jeg var… det gjorde hun ikke! hun pressede derimod sin tunge brutalt og så langt op i mig hun kunne… så jeg først fik et chok og bagefter kom i den 7 himmel… hun ville selvfølelig kneppe mig analt med alle hendes dildoer og alt muligt… der trak jeg dog grænsen!! men rimming… JA TAK! – elsker lige så meget at få tunge som at gi’… ;o)

  Svar
 • 10. september 2008 at 10:09
  Permalink

  15 – i har nok været for langt fra hinanden, til at det kunne spille. og jeg forstår din skuffelse

  Svar
 • 10. september 2008 at 9:34
  Permalink

  Da jeg stadigvæk var gift med min ex var vores sexliv stort set ikke eksisterende (max 1 gang om måneden og ikke noget at råbe hurra over). Og sådan havde det været i mange år. Da jeg endelig fik mig taget sammen til at sige til hende at nu var jeg altså ved grænsen til at jeg ville skilles, så vågnede hun pludselig op. Før en weekend hvor vi havde aftalt at vi skulle være hver for sig, så gav hun mig et super blow job i døren – det første blowjob i nok 10 år! Og bagefter fortalte hun at hun meget gerne ville have at det kom til at fungere igen, men at hun meget gerne ville have at jeg brugte weekenden til at tænke over hvad jeg gerne ville have i vores liv og sexliv.
  Jeg satte mig derfor ned (efter hun var gået) og startede med at skrive et langt brev til hende hvor jeg skrev hvad jeg synes var galt og hvad jeg gerne ville have.
  Min helt store fantasi den gang var at hun ville binde mig og udnytte mig seksuelt. Når jeg ser tilbage på det, så var det jo klart et ønske fra min side om at hun for en gang skyld skulle vise initiativ og være aktiv.
  Da jeg kom tilbage fra weekenden og vi skulle tale om det vi havde skrevet, så brød hun helt sammen i gråd. Hun var helt ødelagt, hvordan kunne jeg dog have lyst til “sådan noget”. Havde jeg bare skrevet at jeg gerne ville have bundet hende, ja så kunne hun da måske have forstået mig. Men det var jo ikke det jeg havde brug for – hun var jo passiv nok i sengen! Men hun synes helt klart at jeg var dybt pervers og tilnærmelsesvis syg i hovedet.
  Vi gik efterfølgende i parterapi, hvilket klart hjalp vores forhold. Men jeg kunne aldrig få det ud af mig hoved at hun havde betegnet mig som syg og pervers. Og ca. 2 år efter blev vi trods alt alligevel skilt…

  Svar
 • 10. september 2008 at 9:19
  Permalink

  lille my – han havde vist ikke helt sexuel empati (hvis der er noget, der hedder det) – folk må lære at være fintfølende i en seng, for man blotter sig på flere planer

  Svar
 • 9. september 2008 at 22:13
  Permalink

  LilleMy

  Og jeg forestiller mig ellers du har en meget klaskebar numse ….

  Butch

  Svar
 • 9. september 2008 at 21:12
  Permalink

  Pr0nfilm…du får det til at lyde så beskidt

  Svar
 • 9. september 2008 at 19:56
  Permalink

  Ja !
  Du har ret svigtet tillid er ikke fedt.
  Jeg havde mødt en fyr -ovenikøbet en meget sød en af slagsen.
  Vi var blot meget forskellige steder seksuelt.
  I kampens hede (skulle det vise sig) stak han sin pik op i min røv. Jeg protesterede absolut ikke.
  Men da han bagefter sagde – det var en fejl ! Det afsted kom en snak om anal sex. “Fejlen” var hans første gang. Da han pludselig sagde: Jeg vidste ikke du var sådan én !!
  HVAD FANDEN BETYDER DET. Det var en særdeles ufed
  kommentar.

  Men det skulle blive bedre. En ande gang under agten gav jeg udtryk for, at et slag i røven ville være okay. Det afsted kom et mindre grineflip. Og kommentaren: Er det ikke sådan lidt pronofilms-agtigt…

  Der var flere små kommentarer, men jeg tror I forstår konceptet allerede.

  Svar
 • 9. september 2008 at 18:58
  Permalink

  stefan – jeg kan så røbe for dig, at der kommer noget om gravide kvinder og sex på eb i løbet af et par dage. send din kone linket til den tid

  Svar
 • 9. september 2008 at 18:56
  Permalink

  #7 mette – hehe, så du synes leg med csi/retspatologi/nekrofili er mindre kinky end en dildo i røven..)

  Svar
 • 9. september 2008 at 18:34
  Permalink

  Engang i sidste årtusinde hviskede jeg noget der ikke blevet grinet af. Der så jeg rent faktisk min pik for første og sidste gang.

  Svar
 • 9. september 2008 at 18:29
  Permalink

  Sex er en viunderlig ting, og kan man være fri nok til at tale åbent om det, bliver det blot endnu bedre. Det kan dog være meget svært. Ved jeg fra mig selv. Jeg har et håb og ønske (fuldstændig uvirkeligt ønske) om at min partner læser mine tanker og finder mine lyster. Det er ikke gået helt efter bogen, endnu, men håber stadig. Vi har været rigtig gode til at bruge mail og sms til at skrive saftige beskeder, ikke alene lærer man noget om den anden person, men man bliver også ret så tændt når man skriver/læser en sms/mail om en dag i sengen/skoven eller hvad ved jeg.
  Jeg havde engang en kæreste som ville bolles i røven med en dildo, knap så lækkert, men vi prøvede det, og jeg takkede nej bagefter.

  Jeg mener at finder man en man gerne vil være sammen med, så må man acceptere de lyster den anden nu engang har, og prøve sig frem. Der er naturligvis grænser, men ang. det stuebirken skriver, der havde jeg sgu nok gjort det, det virker ret uskyldigt og kunne det gøre ham glad så gerne for min skyld. Kunne jo være man kunne lide det. Om ikke andet kunne man vel ligge og tænke over hvad man skulle have til aftensmad de næste par dage.

  Svar
 • 9. september 2008 at 16:10
  Permalink

  🙁 sommetider går det helt galt.

  Svar
 • 9. september 2008 at 15:59
  Permalink

  En gut jeg havde kommet kærester med, i et par uger, virkede noget hmm…. forbeholden når det kom til sex, så jeg spurgte ham, om der var noget, han syntes manglede i vores sexliv?……. han svarede at han meget gerne ville ha, at jeg lagde mig på køkkenbordet…… heeelt stille, med et lagen over…. jeg blev enig med mig selv om, at klokken var aaaalt for mange, og jeg skulle hjem meget meget hurtigt……. det er hvad man får ud af, at være nysgerrig 🙂

  Svar
 • 9. september 2008 at 15:43
  Permalink

  Sex i enhver form er noget opreklameret bavl. Det er jeg nødt til at tro på i meget lang tid fremover, ellers bliver jeg sindssyg.

  Koner med rogn er ikke at spøge med på det punkt…

  Svar
 • 9. september 2008 at 14:36
  Permalink

  Jeg er lidt af en fod-fetish-mand, hvilket heldigvis blev taget godt imod hos min kæreste, da jeg først fik det sagt. Selvom hun ikke forstår hvad det er jeg synes er så fedt ved det og hun ikke selv får det store ud af det 😉

  Svar
 • 9. september 2008 at 13:41
  Permalink

  jeg havde engang en kæreste hvis fantasi var at føre våde gummistøvler op i min røv – vi blev hurtigt skilt !!

  Svar
 • 9. september 2008 at 13:21
  Permalink

  her står den lidt på gætværk Hva?

  ville du mase dig ind i hendes næse huller eller var det øret?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.