Erotikbloggen: 3 typer i natten

Del artiklen

‘ – Jeg kommer til at gøre dig ondt, siger RP snøvlende, efter hun lige har bundet den femte fiskefjæs ved tage den direkte fra bordet mellen tænderne, så kun bunden stikker ud mellem hendes læber, hvilket nok ikke kun jeg, men også de andre mænd i lokalet ser som et tegn på, at hun kan have ganske meget andet dybt i sin mund. Det er dog nok kun mig, der ved det, selv jeg på et tidspunkt får fornemmelsen af, at hun lige har været ude på toilettet med en af mine to drukvenner denne aften og givet ham et blowjob.

Så på den måde har hun jo ret, selvom jeg et eller andet sted i mit depraverede sind finder det ophidsende, at hun er depraveret nok til at gøre det. For det er hun. Senere ligger hun baglæns på barstolen, mens jeg stikker min tunge i munden og et i par fingre i fissen på hende. Bartenderen griner. Og det gør han også, da han stikker mig en stofdug, så jeg kan tørre bræk op efter hende i taxaen på vej hjem kort efter. Vi stopper kun to gange, hvor hun kaster op ud af døren. Chaufføren tog det pænt. Jeg havde også lovet hem 500, hvis hun svinede i bilen. Vi kom til at tage en forkert cykel med bag på taxaen. RP kunne ikke forklare, hvordan den så ud. ‘

‘ – Hva’ bilder du dig ind! råber den karseklippede mand, der ville have haft en nordlædervest på for ti år siden, men som denne nat på vesterbro blot er iført 200 promiller og et ordenligt skud aggression.

Der er tumult ved baren, mens Claus, som han bliver kaldt, forsøges tilbageholdt af fire-fem andre værtshusgæster.

– Du er færdig! brøler han til bartenderen, før hele holdet tumler omkring og tager en pige io en rød kjole med sig i faldet.

Vi andre morer os kosteligt, især da det endelig lykkes at få Claus verfet ud. Desværre finder vi aldrig ud, hvad Claus mener, at bartenderen har gjort. Måske bare nægtet af servere for ham.’

‘ – Du kommer ikke ind her! siger dørmanden, der ligner klicheen på en dørmand. Sort jakke, skaldet, bodybuilderfed. Min ven, Nifleren, har stillet sin cykel op ad et ‘parkering forbudt’-skilt, hvor dørmandens hvide bil står parkeret. Nifleren går i selvsving og vil låne min mobiltelefon for at ringe til politiet. Det nægter jeg ham, men vi tager vores jakker fra garderobedamen og skrider. Da jeg kører hjem, står Nifleren stadig på vesterbrogade mig forsøger at få fat i politiet. Desværre får han ikke fat i nogen – ville gerne have hørt, hvad de havde skrevet i politirapporten.’

Alkohol får det bedste/værste frem i os.

 


Del artiklen

4 tanker om “Erotikbloggen: 3 typer i natten

 • 3. november 2008 at 15:50
  Permalink

  ja det handler om lige præcis at tabe kontrollen men ikke overblikket

  Svar
 • 3. november 2008 at 15:48
  Permalink

  “har man styr på sin brandert” skulle der stå..

  Svar
 • 3. november 2008 at 15:48
  Permalink

  Og andre gange er man styr på sin brandert.

  Man ved aldrig på forhånd, om man ender som en ægte sprutso, eller om man bliver stiv på den mere voksne og bæredygtige måde.
  Men deri ligger vel en del af attraktionen ved byture….

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.