Erotikbloggen: Det er hormonernes skyld

Del artiklen

Det er ikke med vilje. Det er mine hormoners skyld.

Situationsrapport: Måske er hun ikke verdens lækreste dulle. Måske er hun blot den lækreste på matriklen. Måske er hun endda slet ikke lækker. Men lige nu, lige i dette liderlige øjeblik, som er svulmet op og fylder det meste af min bevidsthed, er hun møglækker. Så jeg tænker fuck det og fucker igennem. Hun og sex bliver i tiltagende grad interessant, efterhånden som liderheden bruser op – lige indtil den kammer over, og jeg i selvsamme øjeblik, som orgasmen kramper igennem mig, tænker: ‘fuck, nu har jeg fået fedtede fingre, hvornår kan jeg skride, og kan jeg nå et afsnit med Seinfeld og et stykke med mad?’

I årevis har mænd mænd måttet finde sig i urimeligheder fra præmenstruelle kvinder, som bagefter bare har kunnet undskylde sig med: Jamen, det er jo bare mine hormoner. (Men mind for guds skyld ikke hende on det, når hun er midt i hormonhelvedet, for så er der først rigtig skideballede).

Ifølge denne artikel på eb.dk http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1197035.ece kan jeg nu bare sige til aftenens udvalgte offer efter sex: ‘Hey, det er mine hormoner, der gør, at jeg bare må hjem og sove. Det er ikke, fordi jeg vil. Men min hormoner kræver det.’

Sjovt nok tror jeg ikke, at det accepteres mere af den grund.

 


Del artiklen

8 tanker om “Erotikbloggen: Det er hormonernes skyld

 • 30. juli 2009 at 13:38
  Permalink

  tja – artiklen hævder nu, at oxytocin netop virker anderledes på mænd pga testosteronet… Men at der så netop også, at når manden PÅ TRODS af sine hormoner vælger at være nærværende efter sex, at han viser sin ægte interesse… kan du følge mit argument?

  Svar
 • 30. juli 2009 at 12:35
  Permalink

  Kære TJ
  Undskyld, men jeg gennemhuller lige lidt af din argumentation. For oxytocin er et hormon der er væsentlig for kærlighed. Altså det at føle sig forbundet med en anden, og des højeren oxytocin indehold des mere mærker man kærlighedsfølelsen. Oxytocin virker afslappende og afspændende, og der udløses blandt andet store mængder under fødslen. Hormonet er desuden ansvarlig for nedløbsrefleksen hos den ammende kvinde, altså den refleks der er ansvarlig for at mælken løber til når barnet græder. Hormonet gør, at man kan hvile når det er nødvendigt, og derigennem opnå den nødvendige “bonding”, altså følelsesmæssige forbundethed, ved fx amning og efter sex.

  Personer med et lavt oxytocin indehold kan have svært ved at opleve kærlige følelser, og svært ved at mærke roen ved at hvile i en andens nærhed.

  Så hvis der udløses store mængder oxytocin ved den maskuline udløsning, så burde det betyde at manden netop havde en mulighed for at forbinde sig tæt, med den han er i seng med… jeg tror nærmere at mange mænd flygter ind i søvnen, eller ud af døren, fordi de netop mærker følelser, som de enten ikke vil vedstå sig eller som kommer bag på dem.

  Jeg har altid sagt, at jeg vil sove med den mand jeg er med. Ville aldrig tillade ham at gå, eller selv gå. For i søvnen falder alle vores forsvar, og hans “måde” at sove sammen med mig på, siger noget om hans evne til at elske… og det er dét jeg søger: kærlighed, med den følger massere af god sex. Men uden det ene, er det andet udelukket…

  Forunderlig dag
  Freja

  Svar
 • 30. juli 2009 at 12:12
  Permalink

  4 – det har jeg skam ikke glemt – men det er alt andet lige noget andet at ligge på danmarks største netavis end at ligge i et lukket blogunivers…

  Svar
 • 30. juli 2009 at 9:11
  Permalink

  Jeg har fundet ud af det nu …
  Tak LilleQ, jeg beholder nu begge blogs …
  ^^

  Svar
 • 29. juli 2009 at 11:23
  Permalink

  Hey BrainOnFire

  Jeg tror du skal gøre det ved at kopiere indlæg for indlæg. Men er ikke sikker.

  Og lige en lille ting… Så godt TJ “lokkede” med mange læsere, men tror også han glemmer lidt han har sit helt eget link på EB, hvilket kan have betydning for hans store læserskare.

  Men ellers velkommen på stedet

  Svar
 • 29. juli 2009 at 11:00
  Permalink

  Hey TJ …
  Kan jeg virkelig ikke importere min gamle blog overpå EB?

  Forsøger … Hjælp ønskes …

  Svar
 • 24. juli 2009 at 12:52
  Permalink

  Jeg synes det lyder som helt legal undskyldning.

  Kvinder (ikke kun dem med PMS) har alle tider brugt hormoner som en forklaring på forplantnings besættelse, sukker-trang, træthed, lyst til sex, ulyst til sex, you name it.

  Hvorfor skulle mænd ikke ha ret til at bruge hormoner som en (art) forklaring?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.