Udfordring: Er du klar til 30 sexstillinger på en måned?

Del artiklen

30 sexstillinger på en måned kan måske lyde overkommeligt, hvis det bare er variationer over missionæren og doggy. Indtil du ser, hvilke halsbrækkende ting du skal prøve.

Jeg er et vanedyr. Jeg kan lide mine faste rutiner omkring spisetider og træning, min kaffe om formiddagen, mit transportmiddel og mit arbejde. Og måske også i sengen.

Synes nu ikke jeg går OCD i den, men der er da stillinger, som jeg fortrækker og som jeg typisk kommer igennem under sex. Rækkefølge og variationer ænder sig lidt, især over tid og især i forhold til partneren. Man finder hurtigt en knalderytme, som man så finpudser på.

Min kæreste er derimod den type, som i personlighedstest bonner helt vildt ud på sensation seeking: Alt nyt er godt nyt. Hun keder sig lynhurtigt.

Det betyder, at vi i perioder kommer helt ud i hjørnerne af vores seksuelle fantasier, skaber et fælles rum, vi går på opdagelse i. Nogle af de ting, vi finder der, hænger så ved, mens andre fader langsomt ud.

Yoga-sex

I en periode yoga-knaldede vi. Hun lagde sig i forskellige yogapositioner, hvorpå jeg så besteg hende efter bedste evne. Det kræver først og fremmest en fast og vedvarende erektion, og selvfølgelig at hun kan sin yoga.

Det var mere stillingsudforskende end fantasipirrende – og dog. Tror nemlig at det begyndte med, at hun fortalte om en yogalejr, hvor hun var blevet lidt lummer under en time med med en flot og flirtende yogafyr, der lå ved siden af hende.

Vi morede os i hvert fald med en del med diverse versioner, hvor hun gik i bro eller hvor hun stretchede det eller det andet i en eller anden delvis låst stilling.

30 sexstillinger

Og grunden til den indledning er, at jeg er faldet over denne her 30 stillinger på måned udfordring.

En sexhop har fundet 30 forskellige sexstillinger, som de mener, man skal afprøve i løbet af en måned. Nogle er gamle kendinge, andre lidt crazy.

Jeg sendte fluks linket til kæresten:

Så det betyder i min bog, at vi skal afprøve hver og en. Det kan godt blive en udfordring, når man ikke bor sammen, kun har tre uger tilbage af april, og hun er ude at rejse noget af tiden – og vi i øvrigt ikke bor sammen.

En hel del af de 30 foreslåede stillinger er ofte på menuen, men der er nogle, jeg ser frem til med blandede følelser:’

Det bli’r sjaaav.

Især hvis der er nogle læsere eller medbloggere derude, som er med på at tage udfordringen op og fortælle om det efterfølgende. Hvis du er med på det, så kan du kommentere herunder eller sende en mail på admin@nytomsex.dk

See you on the other side:)

I dette indlæg  har jeg tidligere skrevet om avancerede sexstillinger.

 


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.