Erotikbloggen: Mit sidste indlæg nogensinde – måske

Del artiklen

‘Jeg til godt give dig et valg mellem 2 muligheder. Enten en kaffedate kl x på xdag eller at du på xdag åbner din dør for mig nøgen og parat til at blive taget blidt men bestemt. Det er op til dig, der er ikke nogen af valgene der diskvalificerer dig. ;)’ – ‘hvor tryg skulle du være for at vente passiv, ren og nyvasket, både indvendig og udvendig, på en kvinde du aldrig havde mødt?’

Det er jo noget af en spændstig sms at få på vej hjem gennem mylderet på cyklestien. Det er ikke hver dag -og i hvert fald alt for sjældent – at fremmede kvinder tilbyder at servicere mig. Sådan nærmest uopfordret. Jeg kan så oplyse, at det er en usædvanligt pirrende fornemmelse – og skræmmende.

Nu er jeg jo en bangebuks. Havde jeg være en kvinde, havde jeg muligvis været bange for at blive voldtaget og blive skåret i småstykker og fodret til duerne. Nu er jeg kun bange for at ikke leve op til forventningerne – selvom det måske er mig, der bare skal nyde, bilder jeg mig ind, at kvinden her håber på en eller anden form for performance.

Og er jeg istand til at bare tage imod, og kan jeg lade være med at tage teten? Og hvor lækker er hun mon? Og hvad har hun på, og hvad indebærer det at ‘blive taget blidt, men bestemt’? Og dufter hun godt?

Eller hedder han Bent? Og er dette indlæg i så fald mit sidste…


Del artiklen

7 tanker om “Erotikbloggen: Mit sidste indlæg nogensinde – måske

 • 30. oktober 2008 at 9:53
  Permalink

  tagkatten – jeg tænker altid på sex (når jeg ikke lige tænker på mad), og jeg har aldrig haft og kommer aldrig til at have cykelhjelm og klemmer. heller ikke i sengen;-)

  Svar
 • 29. oktober 2008 at 19:55
  Permalink

  Kan man godt tænke på sex, iført cykelhjelm og cykelspænder på en tætpakket cykelsti, samtidig med at det er hundekoldt, og man har een hånd på styret og en telefon i den anden, samtidig med at man læser sms’er?

  Hvis problemerne i den anledning får dig til at tabe “modet”, så tror jeg du er lidt forhastet.

  Det KUNNE jo også være at din overskrift er et udtryk for at du var ved at vælte på cyklen, da du læste den saftige sms, og var bange for at vælte i ren befippelse.

  Jeg håber at det var det sidste………….

  (Der sælges vistnok udmærkede trehjulede cykler til voksne………)

  Sig da JA!, – til varianten med at vente pivnøgen, men tag en fjerboa på – det vil sgu være pikant!

  Svar
 • 29. oktober 2008 at 19:16
  Permalink

  Underligt at min kommentar er postet 18.41 når klokken nu en halv time efter er 18.15

  Tiden går baglæns…

  Svar
 • 29. oktober 2008 at 18:41
  Permalink

  Det er jo risikoen ikk 🙂
  Jeg har selv mødt en Bent engang og det var pænt nedtur at være kørt helt op og så blive mødt af en stodder. Så fik han på kyssetøjet 🙂

  Jeg tror de færreste mænd tør gennemføre den med at spille kvinde og date en fremmed mand. De springer som regel fra inden man får adressen.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.