Dagens sextip fra Signe: Go slow

Del artiklen

Min smukke og kloge gamle kollega Signe V. Bentzen er en parterapeut og sexolog, der i udpræget grad er faldet i gryden med tantra.

Det har jeg lige fået bekræftet endnu engang, da jeg mødte hende til en kop grøn the (ja, mig!) og en kaffe denne forblæste og råkolde fra fredag eftermiddag, lige før hun skulle til debat- og filmarrangement om unge og sex.

Hun ser dog ikke ud, som om det gør hende noget: Faktisk ser hun brandgodt ud. Hun vil sikkert mene, det skyldes, at hun ikke spiser kød (det får hun altid listet ind i en samtale) – jeg tror nu snarere, det skyldes helt vildt meget sex.

Tantra

Signe har altid haft gang i tusinde ting, og det er ikke blevet færre, efter hun ikke længere er tilknyttet Ekstra Bladet fast.

For eksempel er hun gået all in på tantra. Ikke bare privat, men så sandelig også terapeutisk, hvor hun  til tider supplerer sin sexologiske samtale-orienterede kognitive terapi – hovedet, intellektet – tilgang til sine klienter med en mere kropslig, fysisk metode, som hun kalder tantrisk healing.

Hun har altid været intellektuelt velfunderet, men har også haft en spirituel side, som er kommet til udtryk i lidt rastløs søgning på noget ‘mere’, noget ‘mening’ – hun virker, som om hun har fundet noget det i det tantriske univers, som hun altså kan kombinere med sit skarpe intellekt.

Signe mener, jeg vil have godt af et ugelangt tantra retreat på Møn til sommer, og jeg forestiller mig straks vegetarruskomsnusk, veganerorgier og urtete, lange køer ved udendørslokummet og meditation, angst og meget lidt druk.

Jeg rammer vist ikke helt ved siden af.

Slow

Måske – der kunne i hvert fald godt ligge en del gode historier i et sådan ophold, og jeg både frygter  og håber at ende med at ligge i en sammenfiltret olieret organisk masse af orgasmiske deltagere.

Vi lægger planer for vores usikre fremtid, der endnu ikke er så lys, at den kræver solbriller, og jeg spørger, som jeg fremadrettet vil gøre med alle, der optræder på disse sider: Hvad er dit dagens sextip:

Det kommer prompte og helt i tråd med den vej, Signe længe har trådt:

– Go slooooow.

Og det er ikke det værste tip man kan få op til en weekend.

Læs om mine tantramassager her

Tantramassør Celestine foræller om hun har quickes her


Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.